DIY’s van onze favoriete bloggers

 • Laat het heerlijk avondje maar komen!

  Ben je al druk bezig met cadeautjes inpakken voor Sinterklaas en gedichten maken? Blogger Ilse heeft nog een leuke DIY om mijter-koekjes te maken. Serveer ze op Sinterklaasavond. Lees verder »
 • Nooit meer de klos...

  Blogger Marianne werd niet blij van de draden-chaos die haar klosjes garen veroorzaakten. Ze loste het op met een 'klosjesgaren-bord'. In een DIY legt Marianne uit hoe jij dit bord ook maakt.  Lees verder »
 • Kerstkaarten stansen

  Snel een aantal kerstkaarten maken? Met een stansset van Crealies maak je de mooiste kaarten. Blogger Annelies legt uit hoe je deze maakt. Lees verder »
Lees alle blogs »

Activiteiten en workshops

Tijdens KreaDoe is elk jaar weer van alles te doen en te beleven! Of je nu haakt, meubels pimpt of iets moois maakt met vilt, je vindt het allemaal op KreaDoe. Net als de leukste workshops, activiteiten en meet & greets.


nog meer lapjes

Meer informatie »

KreaDoe Likes

KreaDoe Likes

Bedankt voor je bezoek en tot volgend jaar!

Heb je genoten van KreaDoe? En heb je ook alweer zin in volgend jaar (2 t/m 6 november 2016)? Team KreaDoe wel! Bekijk de sfeerimpressie video op onze Facebookpagina nog eens terug. Tot KreaDoe!
Bekijk de video »
KreaDoe volgend jaar:
2 t/m 6 nov.

KreaDoe is volgend jaar van 2 t/m 6 november 2016 in Jaarbeurs Utrecht. Wil je volgend jaar (weer) naar KreaDoe? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
Lees verder »

Sfeerimpressie KreaDoe 2015

Er zijn heel veel foto's gemaakt tijdens KreaDoe 2015. Bekijk de foto's van KreaDoe 2015 op onze Facebookpagina. En wie weet, spot je jezelf of een vriend(in). Tot volgend jaar!
Bekijk de foto's »

 

Memory maken met flockfolie

Memoryspel van flockfolie

Flockfolie kun je voor veel verschillende doeleinden gebruiken. Bijvoorbeeld om een memoryspel te maken. Blogger Lobke laat zien hoe. 
Lees verder »

Event info

 • Trends en inspiratie voor je creatieve hobby
 • 300 exposanten met de nieuwste producten
 • Shoppen, aanbiedingen en kortingsacties
 • Creatieve workshops en activiteiten
 • Nieuw: Home & Outdoor Deco
 • Naar huis met een volle beurstas
Meer informatie »

DIY - Tutorial T-shirt versieren

AA 4 u
Creative company
Shadowpainting
Stampin up