KreaDoe Likes

Zoveel te doen op KreaDoe

Er is dit jaar weer zoveel te doen op KreaDoe. Volg bijvoorbeeld heel veel workshops, scoor hele goede beursaanbiedingen, ga langs bij jouw favoriete deelnemers en ontmoet bekende DIY-ers. Bekijk hier de foto's van vorig jaar nog eens terug.
Naar de sfeerimpressie »

KreaDoe 2018

KreaDoe is volgend jaar van 31 oktober t/m 4 november in Jaarbeurs Utrecht.
Het event is tijdens deze dagen geopend van 10.00 tot 17.00. Wil je in de aanloop van het event op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.

Meld je aan »

KreaDoe Likes

Nieuws & Inspiratie

Exposantennieuws

Exposantennieuws

Honderden deelnemers laten je tijdens KreaDoe weer hun nieuwste spullen en technieken zien. Ben jij benieuwd naar welke nieuwe materialen jouw favoriete deelnemers meenemen en welke beursaanbiedingen ze voor jou in petto hebben?
Lees verder»


Activiteiten

Activiteiten

Er is dit jaar weer zoveel te doen op KreaDoe! Je volgt de leukste workshops, vraagt advies aan een van de honderden deelnemers, je kunt bekende bloggers en DIY-ers ontmoeten, inspiratie opdoen, een bijdrage leveren aan de poging om de grootste gehaakte deken ter wereld te maken en nog veel meer.
Lees verder »

KreaDoe Creatief

KreaDoe Creatief

We hebben dit jaar natuurlijk weer een KreaDoe Creatief wedstrijd uitgeschreven. Alle maandwinnaars staan hier. Bekijk ze goed en laat ons weten welke creatie jij het mooiste vindt. De maker van de creatie met de meeste stemmen krijgt een geweldige cheque die op KreaDoe is te besteden.
Lees verder »

Druktemeter KreaDoe

Druktemeter

Als je vaker op KreaDoe bent geweest dan weet je dat het er wel eens behoorlijk druk kan zijn. Als je daar niet van houdt, bekijk dan deze Druktemeter. Deze geeft aan wanneer wij de meeste bezoekers verwachten. Dus wil je de drukte een beetje ontlopen, kijk dan wanneer jij het beste naar Utrecht kunt komen.
Lees verder »

 

Volg ons op Instagram

instagram
KreaDoe - By Claire
Paintbar
iHobby