Het Haakplein

Op het haakplein vind je alles over, je raadt het al, haken! Laat je inspireren door bekende auteurs, shop de nieuwste garens van byClaire en ontdekt de nieuwste amigurumi creaties van DenDennis en Tessa de Riet.

Ontmoet bekende hakers en haaksters

Op KreaDoe is elke dag een bekende haakster of haker aanwezig om je te laten zien wat zij zelf het liefste maken. Ze geven je tips en ideeën om zelf aan de slag te gaan. Naast de diverse haak-auteurs en special guests van uitgeverij Kosmos, zullen ook de bloggers van Craftkitchen aanwezig zijn om antwoord te geven op al jouw vragen. 

Auteurs Kosmos:

Datum Auteur
Woensdag 2-11  Sascha Blase + Saskia Laan
Donderdag 3-11   Tessa van Riet
Vrijdag 4-11  Dendennis
Zaterdag 5-11   Dendennis en Sascha Blase
Zondag 6-11  Dendennis


Bloggers Craftkitchen

Datum Blogger
Woensdag 2-11 Lisanne (Draad en praat) & Marianne (MaRRose CCC)
Donderdag 3-11 Lidy (@lidynooij) & Marianne (MaRRose CCC)
Vrijdag 4-11 Lidy (@lidynooij) & Lisanne (Draad en praat)
Zaterdag 5-11 Liza (Confettilab) & Remco Brouwers
Zondag 6-11 Janneke (Jip by Jan) & Liza (Confettilab) 

Special guests

Datum Special guest
Woensdag 2-11
Club Geluk
Donderdag 3-11 Kristel Droog 
Vrijdag 4-11 Jolanda en Naomi
Zaterdag 5-11 Jolanda en Naomi
Zondag 6-11 Maaike van Koert | Workshop Bravo Big met haaknaald 12

 

Naomi en Jolanda van Mix ’n Match en Double Trouble CAL

Op het haakplein kan je op 4 en 5 november ook kennismaken met bloggers Naomi en Jolanda. Hun gloednieuwe Double Trouble dekens, van CAL 2017, zijn tijdens KreaDoe voor het eerst te bewonderen! Vanaf 6 januari krijgen de volgers van hun blogs elke week, 29 weken lang, een nieuw patroon. Daarmee kan iedere fanatieke haakster een eigen Double Trouble deken maken. Natuurlijk wordt ook de Mix ’n Match CAL van afgelopen jaar niet vergeten! Naomi en Jolanda verkopen voor slechts één euro lederen labels, die aan de Mix ’n Match dekens genaaid kunnen worden. Met dit unieke label kan je jouw deken écht afmaken! 

Ontmoet Claire Boeter

Byclaire KreaDoeWelkom in de kleurrijke wereld van Claire Boeter! Deze bekende blogster en auteur van diverse haakboeken laat op het Haakplein graag haar collectie garens aan je zien. Kom gezellig langs en praat met Claire over haar nieuwe boek 'Klein haakgeluk', bewonder de prachtige creaties en laat je inspireren door haar mooie kleurige garens. 

Tijdens KreaDoe kun je Claire elke dag ontmoeten op het Haakplein.

Byclaire KreaDoe