Nu jij: aan de slag met DIY'S

 • Blogs - KreaDoe

  Cosy omslagdoek

  16 mei, 2017

  Lisanne van Draad en praat maakte voor dit voorjaar een prachtige omslagdoek. Mis jij deze heerlijke sjaal ook in je garderobe? Lees dan snel de werkomschrijving en ga aan de slag.

  Lees meer >>

 • Blog KreaDoe

  Gebreid Baby slaapzakje

  16 mei, 2017

  Dit mooie gebreide baby slaapzakje past helemaal binnen ons nieuwe plein Mama maakt. Wil jij dit te leuke slaapzakje maken? Lees dan snel de werkomschrijving.

  Lees meer >>

 • I'm dreaming of a white christmas...card!

  31 oktober, 2016

  Zo Halloween is voorbij. Nu staat niks je meer in de weg om vol aan de slag te gaan met kerstkaarten! Weinig tijd? Probeer dan deze makkelijk te maken kerstkaarten van Crealies!

  Lees meer >>

 • Werken met Eiseffect

  26 oktober, 2016

  Kitty Franken laat in een filmpje zien hoe je met Eiseffekt van Vivia decor werkt. Dit is een leuk product waarmee je hele leuke dingen kan maken die super simpel zijn. 

   

  Lees meer >>

 • Pompoencake herfst KreaDoe

  Herfstige pompoencake met hazelnoten

  26 oktober, 2016

  Wat wordt ik blij van de herfst. De prachtige kleuren van de natuur, een sjaal om de neus en kaarsjes aan in huis. Dan kan een beetje regen mijn dag niet verpesten, we bakken gewoon een cake! Met herfst-ingrediënten zoals pompoen, kaneel en hazelnoten. 

   

  Lees meer >>

 • Tutorial: Pronkkastje gemaakt van een theedoos

  25 oktober, 2016
  Verander een theedoos met krijtverf en decoupage in een kastje voor je allermooiste spulletjes!

  Lees meer >>

 • Kerstkaart stansen KreaDoe

  Witte kerst window easel card

  24 oktober, 2016

  Kerstkaarten, we kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Je kunt er eindeloos veel kanten mee op. Kies je dit jaar voor het thema White Christmas? Dan zijn deze stansen van Crealies een leuk idee! Bekijk nu hoe je de kaart zelf maakt.

  Lees meer >>

 • Glasetsen Kreadoe

  Glasetsen: Stap-voor-stap

  17 oktober, 2016
  Wil je met Sinterklaas ook de blits maken met een zelfontworpen presenteerschaaltje? Ga dan eens met glasetspasta aan de slag. Met deze pasta geef je een eenvoudig glazen voorwerp een persoonlijke touch!

  Lees meer >>

 • Kerstster KreaDoe

  DIY: MDF-Kerstster

  17 oktober, 2016

  Blogger Elly de Waal van Kippershobby kan niet wachten tot het kerst is. Lekker de hele dag bezig zijn met het maken overheerlijke gerechten, kerststukjes en andere versieringen. Om je alvast wat inspiratie te geven schreef ze alvast een een blog over het maken van een MDF Kerstster.  

  Lees meer >>

 • Tutorial: Armbandje met geknoopte sluiting

  10 oktober, 2016
  Heb je nieuwe winterkleren, maar nog geen bijpassende accessoires? Een armbandje met geknoopte sluiting is zo gemaakt! Als je er dan ook nog van die kleine kwastjes aan hangt, ben je helemaal 'on-trend'!

  Lees meer >>

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

NieuwsbriefOp zoek naar inspiratie? En wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van KreaDoe in 2016? Schrijf je in voor de nieuwsbrief! 

Ja, ik wil me op de nieuwsbrief abonneren