Witte kerst window easel card

Kerstkaart stansen KreaDoeBenodigdheden:
Crealies stansen/dies:
Crea-Nest-Lies XXL 37
Inside or Out no. 3
Double Fun no. 6
Set of 3 no. 41
Duo Dies no. 41
Tekststans no. 102
Partz no. 15 

Werkwijze
Vouw parelmoer wit karton van 13,5 x 27 cm dubbel. Leg de grootste XXL stans een klein gedeelte met één kant over de vouw. Stans de basiskaart. Vouw de kaart open met de mooiste kant zichtbaar naar je toe; dit wordt de bodem van de window-easelcard. Maak een horizontale rillijn in het midden van de bovenste vorm en vouw de kaart naar voren. Stans een losse vorm met de grootste XXL stans. 

Kerstkaart stansen KreaDoe

Plak de losse vorm met een klein stuk dubbelzijdig tape op de juiste plaats op de kaart voor een easelkaart. Plaats de twee na grootste stans op de tekening.

Kerstkaart stansen KreaDoe

Plaats de voorkant van de easelkaart met de losse vorm naar beneden op de stans en tekening. Leg de bovenplaat van de stansmachine tot de vouwlijn van de kaart en stans de opening. 

Kerstkaart stansen KreaDoe

Verwijder de twee binnenvormen, zo ontstaat het kader. 

Kerstkaart stansen KreaDoe

Plak de grootste schuine insnijvariant van Partz no. 10 op de tekening, zoals hieronder aangegeven. 
Plak opnieuw de easelcard tussen de aangegeven lijnen. 

Kerstkaart stansen KreaDoe

Leg de XXL stans op de transparante sheet en ga met de watervaste stift langs de binnenrand van de stans.

Kerstkaart stansen KreaDoe
Kerstkaart stansen KreaDoe

Knip de vorm aan de binnenkant van de getekende lijn uit en plak hem achter de losse vorm. Plak de losse vorm nu op de kaart. 

Kerstkaart stansen KreaDoe

Stans nogmaals een kader met behulp van de tekening. Snijd het kader doormidden en plak dit achter de bovenste helft van de losse vorm. 


Blogger: Annelies Karduks

Ik ben Annelies Karduks, ontwerpster van alle Crealies-producten en eigenaresse van www.crealies.nl.
Samen met mijn man William ontmoet ik graag onze klanten via de diverse beurzen. We demonstreren altijd de nieuwste producten. Je vindt ons op Kreadoe in Hal 8 stand F 020.

Het Crealies Designteam verzorgt elke dag een creatie op ons blog, de website, de Facebookpagina en Pinterest. Bijna elke donderdag is er Tutorials & Tips Thursday waarin één van de Designteamleden uitgebreid een techniek toelicht. Verder verzorg ik bijna elke uitgave van Creatief met Kaarten voor een 4-tal kaarten en een werkbeschrijving. Ook hebben we een Facebookgroep waar iedereen die iets gemaakt heeft met Crealiesproducten haar creatie kan laten zien. We hopen op veel nieuwe aanmeldingen en creaties.

Na elke erg intensieve periode van ontwerpen, bestellen, laten verpakken en verkopen van de producten gaan William en ik graag op vakantie om heerlijk bij te komen en de accu weer op te laden voor opnieuw een geweldig hobbyseizoen. In het weekend gaan we graag kijken bij een volleybalwedstrijd van onze kinderen en in de zomer doet William graag mee met een potje beachvolleybal met onze dochters of schoonzoon, terwijl ik geniet van de sportieve ambiance op het strand.

Onze website: www.crealies.nl
Ons blog: www.crealies.blogspot.nl
Onze Facebookpagina: www.facebook.com/Crealies 
Onze Facebookgroep: www.facebook.com/groups/352448621499632
Onze Pinterest borden: www.pinterest.com/crealiesnl