KreaDoe - Informatie

Info

Vijf dagen lang creatieve inspiratie op KreaDoe. KreaDoe is hét event voor iedereen die houdt van handgemaakt en DIY. Veel fijne shops bomvol creatief materiaal, verrassende ideeën, duizenden enthousiaste bezoekers en tientallen superleuke workshops. De nieuwste trends op het gebied van haken, breien, paper crafts, home deco, scrapbooking, stempels, mixed media, taarten & cupcakes, fashion, tekenen en schilderen, sieraden maken en meer.

Hoe maak ik dat? En wat heb ik er voor nodig? Honderden experts staan vijf dagen lang klaar om deze vragen te beantwoorden en hun kennis met jou te delen. Dit jaar nieuw: Mama Maakt. Een plein voor kersverse moeders, oma’s, tante’s en meer.

 

Data en Tijden

KreaDoe vindt dit jaar plaats van woensdag 1 november tot en met zondag 5 november 2017 in de Jaarbeurs Utrecht. 

Het event is tijdens deze dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

 

KreaDoe - Informatie
KreaDoe - Informatie

Toegangsprijzen

Een kaartje kopen voor KreaDoe? Dat doe je hier. Hieronder vind je de toegangsprijzen.

Kassaprijs   € 13,- 
Online voorverkoopprijs   € 10,50*

*Bij online bestelde kaarten wordt eenmalig €1,- transactiekosten in rekening gebracht.

Sfeerimpressie

Ben je benieuwd naar de aftermovie en de foto's van 2016? We hebben er heel wat laten maken. Je vindt ze via deze link!

Naar de foto's en video's »

KreaDoe - Informatie

KreaDoe Hoodies

Wil jij zo'n mooie KreaDoe hoodie? Dat kan, want net als vorig jaar verkopen we deze weer. Je koopt de truien online, naast het kopen van je kaartje, maar je kan deze natuurlijk ook op de beurs kopen. Er zijn twee varianten; een met de tekst '100% Creatief' en een met de tekst 'Eat, Sleep, Craft, Repeat'. Welke vind jij het mooist?

KreaDoe - Hoodies
KreaDoe - Deelnemerslijst

Deelnemerslijst 2017

Ben je benieuwd naar welke deelnemers je allemaal lop KreaDoe kunt vinden? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Daarom hebben we hier alle deelnemers bij elkaar gezet. Let op de lijst wordt steeds aangevuld.

De deelnemerslijst is ook handig om jouw beursbezoek goed voor te bereiden.
Naar de voorlopige deelnemerslijst »

Met de bus naar KreaDoe

Ook dit jaar kun je weer met de bus naar KreaDoe. Want hoe fijn is het om lekker ontspannen met de bus naar de Jaarbeurs in Utrecht te rijden en na de beurs weer worden thuisgebracht voor een aangename prijs? Dat dachten wij ook. Daarom hebben wij weer heel wat busmaatschappijen aangeschreven met de vraag of ze dit jaar weer naar Utrecht willen rijden.

Er hebben zich al een aantal busmaatschappijen aangemeld. Deze lijst blijven we overigens updaten. Dus staat er nog geen opstaplocatie bij jou in de buurt op de bij, kijk dan binnenkort nog even.


Klik hier voor alle busmaatschappijen »

Busmaatschappijen - KreaDoe

Druktemeter

Als je vaker op KreaDoe bent geweest dan weet je dat het er wel eens behoorlijk druk kan zijn. Als je daar niet van houdt, bekijk dan deze Druktemeter. Deze geeft aan wanneer jij het beste naar KreaDoe kunt komen als je de drukte een beetje wilt ontlopen. Donderdag en zondag rond 11.00 uur is bijvoorbeeld een hele goede tijd om rustig te shoppen.

Druktemeter KreaDoe