KreaDoe 2017

Op KreaDoe vind je natuurlijk de leukste inspiratie en leuke DIY-ideeën? Maar omdat je nog even moet wachten tot 1 november verzamelen we hier in aanloop naar de beurs de leukste KreaDoe-nieuwtjes, blogs, recepten en exposantennieuwtjes.

Dit onderdeel is onderverdeeld in Blogs, KreaDoe-nieuws, Recepten, Inspiratie en Exposantennieuwtjes.

Blogs - Recepten

De leukste en lekkerste recepten vind je hier. Onze eigen baksels, maar ook heerlijke recepten van Mjam Taart. Lekkere Hartenkoekjes met Nutella en frambozen en Noten/Vruchten-cakejes... Mmmmm... Wij krijgen al trek.


Lees verder »

Blogs - Inspiratie voor het najaar

Nu de dagen weer korter worden is het heerlijk om 's avonds lekker binnen te blijven, kaarsjes aan en de verwarming hoog. Ben je op zoek naar inspiratie om je huis gezellig te maken voor en tijdens de feestdagen? Hier een aantal fijne tips!

Bijvoorbeeld een beschrijving om zelf 'kerstballen' te maken en een blog over het pimpen van een windlicht.


Lees verder »

Blogs - De leukste DIY projecten van Wolplein

Om de koude dagen door te komen, hebben we bij Wolplein de leukste DIY projecten voor jullie geselecteerd. Laat je verrassen door de creaties van onze collega’s en start morgen nog met jouw eigen DIY project. Ga aan de slag met de populaire macramé plantenhanger, brei een warme sjaal of zet met de kerstdagen je zelfgemaakte kerststal onder de boom!

Laat je direct inspireren door de Top 5 DIY projecten van Wolplein.

Lees verder »