KreaDoe Creatief 2017

Doe mee aan KreaDoe Creatief en maak kans op een leuk DIY-boek, beschikbaar gesteld door uitgever Kosmos.

Tot aan KreaDoe (van woensdag 1 t/m zondag 5 november) is er iedere maand een andere challenge met steeds een nieuw thema waarbinnen je een creatief project kan insturen naar info@kreadoe.nl. Dat kun je invullen met iedere creatieve hobby. Dus of je nou van handlettering houdt, van bakken, tekenen, haken of breien; wij bewonderen al jullie kunsten graag! Iedere maand selecteren wij een maandwinnaar. Hij of zij dingt dan mee naar de ultieme hoofdprijs: € 250 shoptegoed tijdens je bezoek aan KreaDoe (en een vrijkaartje voor jou en een vriend/vriendin natuurlijk!)

Bekijk hier de challenge van de maand mei die in het teken staat van 'Zomerkriebels'. 

KreaDoe Creatief 2016

KreaDoe 2016 Foto'sChantal van Ham is KreaDoeSter 2016 en wint 250 euro!

Ook vorig jaar gingen we op zoek naar het grootste creatieve brein en dat werd uiteindelijk Chantal van Ham, met haar prachtige olympische ringen van vilt!

In de maanden mei, juni, juli, augustus, september en oktober maakten we via de website en Facebook een thema bekend waarmee jullie lekker creatief aan de slag konden. Aan het eind van elke maand werd er een maandwinnaar gekozen. Alle maandwinnaars van KreaDoe Creatief namen het in de laatste week van oktober tegen elkaar op in de grote finale waarbij het publiek kon stemmen op de allermooiste inzending van 2016. Chantal van Ham werd uitgeroepen tot KreaDoeSter 2016 en won een cheque t.w.v. € 250,- die ze mocht besteden op het event.

 

 

Bekijk hier de overige genomineerden van 2016 nog eens terug:

 

Mei | Nadine Mieremet
 Juni | Esther Vogelaar
 winnares KreaDoe Creatief mei  winnares KreaDoe Creatief juni
   
 Juli | Chantal van Ham
 Augustus | Lidy de Zwaan
 winnares KreaDoe Creatief juli  Augustus KreaDoe Creatief winnaar
   
September |Sandra van de Wiel
Oktober | Nienke Dijkstra
 winnaar sept  winnares oktober