Bloemen

Het is september; dus tijd voor een nieuwe KreaDoe Creatief Challenge. Het thema van deze maand is Bloemen. De bekendste kunstenaars en de jongste knutselaars laten zich inspireren door fleurige en kleurige bloemen. Omdat ze bij ons ook favoriet zijn, hebben we ‘Bloemen’ uitgeroepen als thema van KreaDoe Creatief september.

Doe jij mee? Dan maak je kans op het DIY-boek Kabels haken van Leonie Schellingerhout. Kabels zijn 'in', en behalve breien kun je zo ook haken! In Kabels haken van Leonie Schellingerhout (bekend van haar boek Haken & sfeer) staan 25 haakpatronen voor mode- en woonaccessoires met de kabelhaaktechniek als basis. Van omslagdoeken, poef tot kleinere haakprojecten, zoals pannenlappen en slingers.

De inspirerende foto's geven prachtig weer wat je allemaal met deze techniek kunt maken. De haakpatronen zijn gemakkelijk te volgen door de stapsgewijze beschrijvingen en duidelijke haakschema's. Kleine en grote haakprojecten wisselen elkaar af, aangevuld met handige tips en aantrekkelijke sfeerfotografie. Kabels haken is verslavend!