Tarieven-1

Tarieven | Inschrijven

Wilt u ook op KreaDoe erbij zijn met uw producten of workshops? Dat kan op verschillende manieren. Zelf een stand bouwen, een all-in pakket, een workshop verzorgen of een combinatie ervan. Voor een paar honderd euro bent u al van de partij. Wilt u verzekerd zijn van een juiste locatie. Download dan hier het inschrijfformulier.

Of vraag eerst de tarieven aan

Standbouw

Als exposant heeft u de keuze om uw stand zelf te (laten) bouwen of om zonder rompslomp gebruik te maken van een standaard kraam. We willen het u zo makkelijk mogelijk maken. Daarom kunt u een keuze maken uit: - Eigen standbouw - Standaard standbouwpakket - Marktkraam - Workshopplein

Stuur mij de tarieven standbouw

Tarieven-2

Plattegrond

Op de digitale beursplattegrond – alleen beschikbaar voor Internet Explorer - vindt u de indeling van KreaDoe. U kunt zien welke exposant waar staat en welke locaties nog beschikbaar zijn. Op de groene vlakken kunt u direct zelf een optie plaatsen. U ontvangt van ons vervolgens een vrijblijvende offerte. Voor een paar honderd euro bent u al van de partij. Wilt u verzekerd zijn van een juiste locatie. 

Aan de hand van de inschrijvingen wordt de plattegrond eerst ingetekend. » Klik hier voor de online plattegrond

Extra promotie

De impact van uw deelname verhogen door extra te flyeren of via banners op de websites? Combineer uw standruimte met de inzet van promotiemiddelen. Rondom het Jaarbeurscomplex zijn bovendien ook diverse mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Meer info hierover vindt u bij onze partner Faircom, telefoonnummer +31 20 462 08 80.