KreaDoe Likes

Beelden vorige editie

Tijdens de editie van 2016 heeft onze cameraman een leuke sfeerimpressie gemaakt van het event! Bekijk hier de beelden nog eens terug. Bekijk ook de fotogalerij van deze editie. Naar de sfeerimpressie »

KreaDoe 2017

KreaDoe vindt plaats van 1 t/m 5 november 2017 in Jaarbeurs Utrecht.
Het event is tijdens deze dagen geopend van 10.00 tot 17.00. Wil je in de aanloop van het event op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.

Meld je aan »

KreaDoe Likes

Nieuws & Inspiratie

Laat je verwennen op KreaDoe

Laat je verwennen op KreaDoe! Naast een normaal ticket kun je ook kiezen voor een verwenpakket. Dan krijg je een toegangskaart + voucher voor een KreaDoe 2017 shopper en een voucher voor Koffie/thee met een zoete traktatie.
Lees verder»
DIY: Herfstige pompoencake

Blogger Wimke wordt net als wij blij van de herfst. De prachtige kleuren van de natuur, een sjaal om de neus en lekkere recepten zoals deze cake met herfst-ingrediënten zoals pompoen, kaneel en hazelnoten.
Lees verder »

Glas-etsen:
stap voor stap

Wil je met Sinterklaas ook de blits maken met een zelfontworpen presenteerschaaltje? Ga dan eens met glasetspasta aan de slag. Met deze pasta geef je een eenvoudig glazen voorwerp een persoonlijke touch!
Lees verder »De leukste Chrochet-a-longs

De fervente haakster houdt wel van een uitdaging en daarom worden er sinds een paar jaar geregeld crochet-a-longs (CAL’s) georganiseerd. We zochten de leukste voor je uit. Wist je trouwens dat dit principe ook voor breien bestaat?
Lees verder »

 

Tutorial: Theedoos wordt pronkkastje