Dit jaar op KreaDoe: Crealies! Een dubbel feestje, want zij bestaan dit jaar 25 jaar. Crealies is een merk dat zich specialiseert in originele, functionele en tijdloze hobbyproducten. Annelies Karduks is eigenaresse van Crealies en zij ontwerpt alle STANSEN, STEMPELS EN STENCILS. De Crealies producten kunnen gebruikt worden voor kaarten maken, stempelen, scrapbooking, mini albums, mixed media, journaling, planning en meer. De producten van Crealies zijn te herkennen aan hun kenmerkende rode verpakking. Neem een kijkje op www.crealies.nl en bestel via de webwinkel of kom bij ons langs op beurzen. Op KreaDoe staan we in Hal 8 stand E011.

Geschreven door Crealies:

Crealies heeft altijd de nieuwste prachtige voorbeelden in de stand. Met een goodiebag twv € 25,- bij een aankoop van € 25,- Wees er snel bij, want we hebben elke dag deze goodiebag voor de eerste 100 klanten in onze stand in Hal 8 E011.

Deze worden verzorgd door een zeer enthousiast designteam. Elk lid heeft haar eigen specialiteit: kaarten maken, stempelen, scrapbooking, mini albums, mixed media, journaling, planning en meer.

Crealies is heel actief op haar YouTube kanaal. We hebben elke maandag onze Crealies Make it Monday video. Ook gaan we van start met een heleboel Crealies Tips, Tricks & Techniques video’s.

Demonstraties tijdens de Kreadoe in de stand van Crealies:

De November producten hebben als thema BABY. We introduceren deze op 24 oktober net voor de Kreadoe. Wil je op de hoogte worden gehouden? Houd dan de website in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Demo 1:

Annelies gaat aan de slag met de nieuwe stansen en stempels van November met thema BABY en ze laat je de vele mogelijkheden met de Cardzz Woordstansen zien in combinatie met andere producten zoals het Alfabet en de Cijfers. Deze stansen gebruik je niet alleen voor kaarten maken, maar je kan er ook fraaie mini albums van maken en ook op een canvas komen ze goed tot hun recht.

Demo2
:De Crea-Nest-Lies XXL stans sets zijn perfect op elkaar afgestemd. De basisvormen zijn verkrijgbaar in afmetingen van halve en hele centimeters, waardoor enorm veel combinatiemogelijkheden ontstaan. We hebben gladde sets, maar ook sets met stiklijnen, dubbele stiklijnen, stipjes lijnen en dubbele stipjes lijnen, geschulpte vormen en open geschulpte vormen en ruwe randen geschikt voor mixed media projecten.

Ingrid laat de vele mogelijkheden zien in combinatie met de nieuwe kerstproducten.

Demo 3:

William laat zien hoe je de pockets en de On the Edge stansen combineert tot prachtige journaling en planner pagina’s of verwerkt in mini albums of als ticket kaart.

De pockets worden verder gedecoreerd met één van de vele Bits & Pieces stempels en Stencilzz.

Al deze voorbeelden zijn terug te vinden op de website www.crealies.nl onder de knop DT Creaties. Uiteraard zijn ze ook de vinden op ons blog, pinterest en Instagram.

Wij hebben er zin in!

Groetjes, William, Ingrid & Annelies