Kun je ook niet wachten tot dat de KreaDoe weer begint? Wij van Nationaal Atelier ook niet! Nationaal Atelier is hét platform voor zowel beginnende als gevorderde schilders- en tekenaars. Bij ons draait het maar om één ding: het plezier in het creatief bezig zijn!

Lid Christine de Jong: “Door een burn-out was ik lange tijd niet in staat om te schilderen. Maar na een pauze van een aantal jaar ben ik weer opnieuw begonnen met voornamelijk aquarel, inkt en acryl. Het platform moedigt mij aan om weer nieuwe dingen te maken… ideeën heb ik genoeg, maar om ze ook echt te maken is soms nog lastig. Gelukkig kan ik met de anderen leden tips uitwisselen en kunnen we elkaar advies geven. Ik boek meer vooruitgang en daar word ik weer enthousiast van!”

Lid Martin Boer: “Ik ben als hobby met schilderen begonnen om de uitdaging aan te gaan om vanuit het niets een werk te maken waar ik, en anderen, plezier aan kunnen beleven. Eerst een paar objecten naschilderen van foto’s en al gauw werd duidelijk dat het schilderen van dieren mij goed beviel. Onze hond Mylo was een gewillig model. Om mijzelf uit te dagen vind ik het leuk om aan wedstrijden mee te doen. Zo heb ik de vakjury prijs gewonnen met de Like My Painting wedstrijd in 2017 en ben ik lid geworden van Nationaal Atelier, omdat er elke maand een galerie winnaar wordt uitkozen door de vak jury.”

Kriebelt het nu ook om aan de slag te gaan? Open dan je eigen online galerie en meld je aan op www.nationaalatelier.nl/lidworden