diy

DIY: Galaxy maken met Ecoline Brushpennen

Ecoline brushpennen, bijna iedereen heeft ze in de kast liggen maar bijna niemand weet wat ze ermee moeten doen en dat terwijl het juist heel veelzijdige producten zijn. Één van de leuke dingen die je hiermee kunt doen, is het blenden van de kleuren met water en dat is nou precies wat we gaan doen met het maken van een mini ecoline Galaxy.

Maar voordat we dat gaan doen, zal ik mezelf eerst even voorstellen. Ik ben Yassmin van Yassart, een 27 jarige creatieve duizendpoot dat vlogt, blogt, illustreert en eigenlijk alles leuk vindt op creatief vlak. Aankomende zaterdag zal ik dan ook aanwezig zijn op KreaDoe en hier kun je mij van 10.00 tot 11.00 uur vinden op de influencerspot. Niet alleen ga ik een vlog maken van mijn ervaring die dag op KreaDoe, ook heb ik een DIY video voor jullie gemaakt waarin ik jullie leer om een simpele galaxy te maken met Ecoline Brushpennen.

In deze video geef ik jullie de tips en trics die je nodig hebt om gemakkelijk een galaxy te maken, iets wat onwijs leuk is om te doen, of je nu een beginner bent, of al een beetje thuis bent met dit medium.

Bekijk hier het filmpje

En dan nu mijn vraag aan jullie: welke kleurcombinatie vind jij nou mooi bij het maken van een Galaxy?