Tips voor een ontspannen en fijne dag op KreaDoe

Gastblogger: Charlie op KreaDoe

Het najaar betekent voor mij altijd KreaDoe-tijd! Er zijn weinig dingen zó leuk als snuffelen tussen allerlei verschillende kraampjes, mooie deals scoren bij mijn favoriete merken, inspiratie opdoen, kletsen met andere creatievelingen en met een gevulde tas mooie spullen naar huis gaan. Inmiddels heb ik geleerd dat ik mentaal heel veel energie van KreaDoe krijg en volop geniet maar dat mijn lichaam het de weken daarna heel zwaar heeft. En ik weet dat ik niet de enige ben! Vandaar dat ik mezelf dit jaar flink heb voorbereid op hoe ik KreaDoe ga tackelen. Dus, heb jij een zichtbare of onzichtbare ziekte en wil je weten hoe jij een geweldig KreaDoe kunt ervaren, lees dan mijn ‘tips voor een ontspannen en fijne dag op KreaDoe’.

Voordat ik mijn tips met jou deel, vind ik het belangrijk om te vermelden dat dit dingen zijn die mij persoonlijk helpen. We weten allemaal dat ieders zichtbare of onzichtbare ziekte op een andere manier werkt, andere dingen van je vraagt en dat er geen handboek is. Ik hoop dat mijn tips je het zelfvertrouwen geven om zelf uit te proberen wat voor jou werkt. Ik ben enorm benieuwd naar of jij nog aanvullende tips hebt! 

  • Bezoek de beurs op een doordeweekse dag. KreaDoe is dit jaar van woensdag 30 oktober tot zondag 3 november. De woensdag is het minst druk, dus ik raad je aan om vooral dan lekker naar de beurs te gaan.
  • Lees je thuis in. Er zijn talloze workshops die je kunt volgen en dat kan overweldigend zijn. Ik ga sowieso een kijkje nemen bij de Haakacademie en bij Ge-Stipt. Het is nog wel twee weken tot KreaDoe maar mij ga je niet onvoorbereid treffen dit jaar. Ik heb mijn plannen van tevoren al vastgelegd in een notitieboekje. Zo hoef ik op de dag zelf geen moeilijke beslissingen te maken.
  • Koop van tevoren het KreaDoe Fanpakket. De koffie/thee en gebak ligt klaar!
  • Neem een goede rugzak mee. Een rugzak zorgt ervoor dat de lading op beide schouders gedragen wordt en niet slechts op een schouder. Heb je aan het einde van de dag meer gekocht dan in je rugzak past? Dan kun je een KreaDoe-shopper kopen. Die is lekker ruim, dus je kunt er alles in kwijt. 
  • Ga met de trein! De spoordeelwinkel van de NS heeft een toffe KreaDoe actie.
  • Of als je het fijner vindt, maak gebruik van je gehandicaptenparkeerkaart (als je deze in bezit hebt natuurlijk). Je kunt op elk parkeerterrein van Jaarbeurs (gratis) parkeren. Check de website even voor meer info.
  • Maak gretig gebruik van de plattegrond. Ik print er altijd thuis alvast eentje uit en omcirkel dan wat voor mij de meest belangrijke dingen zijn. Of ik pak er eentje zodra ik aankom en ga dan rustig met een kopje thee de plattegrond bekijken. (Vergeet niet te checken waar de wc’s zijn, altijd handig!)
  • Hang je jas op in de garderobe. Het is binnen altijd lekker warm, dus die heb je de hele dag niet nodig!
  • Ga rustig zitten. Neem de tijd om op KreaDoe Ontmoet even uit te rusten en je nieuwe aankopen te bekijken. Wie weet ontmoet je leuke creatievelingen waar je een praatje mee kunt maken. Of eet wat op een van de vier terrassen.
  • Geniet! Sta zo af en toe eens stil (het liefst niet in het midden van een gangpad 😉 ) en kijk om je heen. Zó veel mensen bij elkaar die allemaal van een ding gezamenlijk hebben, heerlijk creatief bezig zijn.

Zo! Ik hoop dat je wat aan mijn tips hebt. Ik verheug me ontzettend op KreaDoe en hoop jullie daar ook allemaal te zien.

Als je nou toevallig op zaterdag KreaDoe bezoekt en je hebt zin hebt om te komen kletsen of mij wilt komen laten zien wat je allemaal gekocht hebt. Ik sta van 14.30 tot 16.30 uur op de Influencerspot!

Xxx Charlie – Charlingual
www.charlingual.com
www.instagram.com/charlingual