Carla Kamphuis

CARLA KAMPHUIS

Doe samen met Carla creatieve inspiratie op!

Heb jij de toffe KreaDoe Shopper al gezien? Het prachtige ontwerp voor de shoppertas is dit jaar gemaakt door Carla Kamphuis én je kunt haar ontmoeten op KreaDoe. Carla is op woensdag en zondag aanwezig.

Carla Kamphuis is architect, ontwerper en auteur. Naast architect is ze nu al meerdere jaren ook creatief ontwerper. Je kent haar vast van haar vele boeken over brushlettering, haar stempelsets met superleuke illustraties en haar succesvolle online cursussen huisportretjes tekenen. Ze geniet er van om jou te mogen inspireren met haar creativiteit. Volg Carla op Instagram https://www.instagram.com/carlakamphuis om op de hoogte te blijven van haar boeken, creatieve producten en online cursussen.

Nieuwe creatieve producten

In het najaar zijn er een aantal nieuwe producten van haar uitgekomen en deze kun je uiteraard vinden en shoppen op de KreaDoe. Er is een onwijs toffe Urban Sketching Set uitgebracht in samenwerking met Tombow. De set zit in een prachtig tekenblik, natuurlijk ook ontworpen door Carla.

Maak je graag kaartjes dan ben je vast bekend met de Clear Stamp sets van Carla. Er zijn vier nieuwe sets met allerlei leuke illustraties en teksten in het thema Najaar en Kerst. De sets zijn van CraftEmotions en herken je aan haar “ck” logo op de voorkant.

Carla komt op woensdag en zondag (met haar dochter Heleen) naar de KreaDoe en heeft op die dagen een klein vast programma. De rest van de dag loopt ze over de beurs om te genieten van alle creatieve inspiratie. Spreek haar gerust aan als je haar ziet.

Programma Carla Kamphuis

Woensdag 26 oktober
KreaDoe Huiskamer interview 11:45 – 12:00 uur
Masterclass stand Handletteringdoenwezo 13:45 – 14:30 uur

Zondag 30 oktober
Masterclass stand Handletteringdoenwezo 9:45 – 10:30 uur
KreaDoe Huiskamer interview 13:15 – 13:30 uur

Tijdens KreaDoe lanceert ze een speciale online mini-cursus.

Klik hier om naar haar website te gaan.

EXPOSANT →