Chantal Geelhoed

Chantal Geelhoed

Chantal Geelhoed (@chantal_geelhoed) is van 1 tot en met 5 november op KreaDoe!

Door een passie voor het tekenen en schilderen en met name het geluksgevoel dat ze daarvan krijgt, is ze “Bij Chantal” begonnen. Dat ultieme geluksgevoel gunt ze jou ook!

Tijdens haar reizen met een rugzak ontdekt ze graag nieuwe dingen, maar ook in alledaagse momenten heeft zij vele mooie plekken ontdekt welke haar inspiratie geven. Geef je ogen de kost en ga samen met haar aan de slag.

Demonstraties
Chantal Geelhoed is te vinden op de stand van Be Creative Shop (08.G050). Hier geeft ze gedurende de dag demonstraties met Himi Gouache, waarbij zij jou laat zien dat gouache superleuk is om te gebruiken en iedereen hier mee om kan gaan.

Tijdens deze live demonstraties gaan jullie samen aan de slag en werken jullie naar een mooi eindresultaat. Ze staat voor persoonlijke begeleiding en van haar mag je gerust buiten de lijntjes kleuren! Als je de perfectie loslaat ontstaat er iets heel moois.

Hou haar website in de gaten voor meer nieuws: https://bij-chantal.nl/

Demonstraties
Chantal Geelhoed is te vinden op de stand van Be Creative Shop (08.G050). Hier geeft ze gedurende de dag demonstraties met Himi Gouache, waarbij zij jou laat zien dat gouache superleuk is om te gebruiken en iedereen hier mee om kan gaan. Tijdens deze live demonstraties gaan jullie samen aan de slag en werken jullie naar een mooi eindresultaat. Ze staat voor persoonlijke begeleiding en van haar mag je gerust buiten de lijntjes kleuren! Als je de perfectie loslaat ontstaat er iets heel moois.

Hou haar website in de gaten voor meer nieuws: https://bij-chantal.nl/

EXPOSANT →