Cricut KreaDoe Online

Image

Cricut
Creatief zijn is eenvoudiger dan ooit, met de innovatieve snijmachines van Cricut. Of je nu een ervaren knutselaar bent of iemand die occasioneel creatief bezig is, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Postkaarten, T-shirts, koffiemokken, als je het kan bedenken, kan je het maken en personaliseren met je Cricut.  

Tijdens KreaDoe Online ontdek je op de virtuele stand en in twee workshops de slimme snijmachines van Cricut. Kom je naar de workshops, maak je bovendien ook kans te winnen uit een prijzenpot ter waarde van meer dan 700 euro !

Workshop 1 : Maak kennis met Cricut Joy
De Cricut Joy is de nieuwste telg in de Cricut-familie. De compacte, draagbare krachtpatser werd begin dit jaar gelanceerd. In een mum van tijd werkt de Cricut Joy kleinere projecten af, de perfecte metgezel voor dagelijks gebruik. Ondanks zijn compacte afmetingen kan de Cricut Joy meer dan 50 materialen snijden tot een lengte van 6 meter. 

Alternate text

Workshop 2 : Maak kennis met Cricut Explore en Maker
De Cricut Explore Air 2 combineert gebruiksgemak met tijdswinst door onder meer de ingebouwde ‘fast mode’ om tot 2 keer sneller te snijden en schrijven. In enkele minuten tijd kan je een mooie kaart maken met bijhorende envelop. Het toestel snijdt meer dan honderd verschillende materialen, zoals glitterpapier en stof, ideaal om veelzijdige DIY-projecten uit te voeren. Het toestel is beschikbaar in mintgroen. 

Alternate text

De Cricut Maker verwerkt stoffen, leer, papier en hout met moeiteloze precisie. Het toestel snijdt patronen met een paar klikken en maakt creativiteit toegankelijker dan ooit, zowel voor professionals als voor doe-het-zelvers. Zeer nauwkeurig, snel en intelligent verwerkt het toestel ruim 300 verschillende materialen. Je kan ermee snijden, vouwen, markeren en zelfs graveren. Het toestel is beschikbaar in rosé en champagnekleur.  

Alternate text

Voorbeeld wat je allemaal kan maken:

EXPOSANT →