Cupcake Theater

Cupcake Theater

cupcake

Op het gebied van bakken en het decoreren van taarten, cupcakes en meer is er weer genoeg te doen op KreaDoe. Deze prachtige cupcakes kun je tijdens het evenement maken tijdens een workshop in het Cupcake Theater. Wil jij graag meedoen met een van deze workshops?

KreaDoe bestaat 30 jaar en dat vieren wij in het Cupcake Theater met deze leuke feestbeesten! In het theater, georganiseerd door MjamTaart, FunCakes en Cake, Bake & Love, kan je leren hoe je deze gezellige feestbeesten kan maken. Kies jij voor een de panda met een lekkere cupcake op zijn buik of toch de giraf met de slingers? Klik hier om je in te schrijven! Vergeet niet om ook je KreaDoe-ticket te kopen. Dat kan hier!

Op de beursdag zelf zijn er ook nog enkele plekjes vrij gehouden voor bezoekers die niet in de voorverkoop een plaatsje hebben gekocht. Wees er wel snel bij, want er zijn per workshop 40 plaatsen beschikbaar.

Aan het einde van de workshop krijg je jouw cupcake in een cupcake zakje mee naar huis. Nog niet klaar met neuzen? Zet jouw beestje dan in ons feestbeesten kast en haal hem op wanneer je naar huis gaat!

Hondje met feesthoedje
Tijdens deze workshop leer je hoe je dit schattige hondje moet boetseren. Daarbij leer je boetseertechnieken die je kan toepassen op meerdere ontwerpen. Na deze workshop kan je zelf aan de slag met het boetseren van 3D poppetjes.

Lieveheersbeestje met cadeautje
Dit lieve feestbeestje is een feest om te maken! Leer alle kneepjes van het boetseren zodat jij deze ook thuis kan gaan maken voor op taart of cupcake.

Panda met cupcake
Een cupcake op een cupcake! Dat is pas een feest. Leer tijdens deze workshop hoe je deze schattige panda maakt en het kleine cupcakeje op zijn buik. Alle basis boetseertechnieken die je hier leert, kan je weer toepassen op andere ontwerpen.

Giraf met slingers
Dit feestbeest zie je niet zo snel over het hoofd met zijn lange nek vol slingers. Leer deze giraf boetseren en krijg daarbij gelijk alle basis boetseertechnieken onder de knie.

Aap met ballon
Tijdens deze workshop leer je deze feestelijke aap met ballon én banaan maken. Daarbij leer je boetseertechnieken die je kan toepassen op meerdere ontwerpen. Vervolgens kan je thuis lekker aan de slag met het boetseren van poppetjes.

De workshops worden georganiseerd in samenwerking met FunCakes, MjamTaart en Cake, Bake & Love.

EXPOSANT →