De Anitaas

De Anitaas 

Muziektheater voor jong en oud

Coby, Joke en Estelle werden geboren op een steenworp van elkaar in de gezellige volksbuurt Oud West in Amsterdam. Toch duurde het nog bijna twintig jaar voor ze mekaar zouden ontmoetten. Dat gebeurde in 1993 in de C-1000 in Almere Buiten. Diezelfde avond was de eerste repetitie bij Ome Ko op het biljart en twee maanden later volgde het eerste optreden in Cafe de Sjanser in Durgerdam. Nu – 30 jaar en meer dan 500 optredens verder – hebben Coby, Joke en Estelle zich geëvolueerd tot de rasartiesten en podiumbeesten die ze zijn: de Anitaaaaas.

Humoristisch maar ook ontroerend staat de interactie tussen de Anitaas en het publiek centraal. Het repertoire bestaat uit Nederlandstalige meezingers van oa Rita Hovink en Willeke Alberti, de hits van toen en nu zoals ‘De vlieger’ van Dre sr en ‘Leef’ van Dreetje jr. Maar ook de leukste Duitse; ‘Ich bin wie du’ en Engelse liedjes; ‘ABBA!’ kunnen voorbijkomen.

Voor de KreaDoe beurs, als gewenst: Tante Annie naait al jaren de jurken van de Anitaas, want het oog wil ook wat. Speciaal op de KreaDoe beurs verloten de dames dagelijks een patroon van hun lievelingsjurk, die wil je gewoon hebben!  

EXPOSANT →