De Wolkoker

De Wolkoker
De Wolkoker is een veelzijdige creatieve winkel en heeft een heel breed assortiment aan hobby- en handwerkmaterialen. Of je nu leuk brei- of haakproject wilt maken, een woningdecoratie of een mixed media project, voor dit en nog veel meer kun je bij de Wolkoker terecht. De winkel is gezellig en ingericht om je te inspireren. Het is heerlijk om in de creatieve snoepwinkel rond te snuffelen en nieuwe ideeën op te doen. Je vindt de Wolkoker in het centrum van Coevorden (Drenthe). Hier vind je een rondleiding door de Wolkoker op Youtube.

Wat gaan we tijdens KreaDoe Online doen?
We hebben een online kraam ingericht speciaal voor KreaDoe Online met leuke kortingen. De kortingen zijn alle dagen geldig. Bezoek onze digitale stand tijdens KreaDoe Online! Hou je van pergamano, én van haken, breien en handwerken? Hier vind je ook de link naar onze webshops. Kijk in onze digitale stand voor onze KreaDoe kortingscode en shop voordelig online.

Daarnaast bieden wij zelf ook leuke workshops aan. Meer informatie hierover is te vinden in de digitale stand.

Live workshop: Tunisch haken met dubbelzijdige haaknaald
Wij hebben onze eigen draai gegeven aan het Tunisch haken. Erg leuk om te doen en een verrassend resultaat. De workshop kun je online bestellen, inclusief het materiaal wat je nodig hebt. Klik voor de workshop en het materiaal wat je ervoor kunt bestellen.

In onze digitale stand vind je nog meer informatie over de live workshop Kumihimo en de starterscursus Pergamano. Zie ik je daar?

Voorbeeld Kumihimo

Voorbeeld Pergamano

EXPOSANT →