Decorabel en Siser, een super combi voor Kreadoe!

Al sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw is Siser actief op de markt van textielbedrukkingen en momenteel zijn ze wereldmarktleider. Tot het assortiment behoren naast het aanbod van een grote range van textiel folies ook diverse accessoires als persen en toold. Geroemd voor hun constante innovatie naar nieuwe producten zal Siser nog lang aan de top blijven!

Decorabel is trots zich als enige in Nederland officieel ‘Siser craft market Reseller’ te mogen noemen. Met deze erkenning zijn we volwaardig partner van Siser en staan we dan ook gezamenlijk op KreaDoe! Naast de detailhandel en diverse webshops is Decorabel leverancier van Siser voor de hobbymarkt. Daarnaast voorzien wij onze klanten van kennis over de materialen van Siser want Decorabel blijft altijd dicht bij de klant staan.

Decorabel is ontstaan uit liefde voor dieren

Wie Decorabel zegt, zegt Debbie.

Haar liefde voor dieren is groot. Heel groot. Die liefde is er altijd geweest. En altijd bekroop het gevoel dat ze iets moet doen. Zwerfkatten, mishandelde honden, bij elke foto op facebook, bij elk bericht in de krant draaide haar maag acht keer in het rond. Ze wou wat doen. Ze moest wat doen.

Gevraagd aan haar hoe Decorabel ontstaan is geeft wellicht het duidelijkste antwoord:

“Eerlijk is eerlijk, ik heb twee linker handen. Mijn wederhelft boort thuis de gaten in de muur, bij een rammelend geluid in de auto staat de ANWB onder knop 2 op speed-dial in de mobiele telefoon en bij de aanschaf van een nieuwe computer kijk ik welke de mooiste kleurtjes heeft. Misschien een beetje raar uitgangspunt om een home-deco bedrijf te runnen maar er was een moment dat ik dacht… als ik drie jaar lang een euro in de collectebus doe doneer ik drie euro. Maar als ik nou probeer het eerste jaar van die ene euro er drie te maken en het tweede jaar vijf… Het ondernemersvlammetje in me was aangewakkerd, zodoende begon home-deco by Debbie. Dingetjes bij elkaar knutselen en voor duppies verkopen via facebook of de lokale kerstmarkt. Ik leerde mensen kennen, bij de Dierenambulance en Stichting Kittenopvang Achterhoek en ik had voor het eerst het gevoel, al was het maar heel klein, dat ik een verschil kon maken.

Van Home deco naar Decorabel

Inmiddels zijn we jaren verder en is Decorabel geen eenmanszaak meer maar volwaardig wederverkoper of distributeur van gerenommeerde bedrijven zoals Silhouette, Sawgrass en Siser. De liefde voor dieren is geenszins afgenomen en vol passie zal Debbie nooit vergeten waar ze ooit voor begonnen is en draagt dit over aan anderen.

EXPOSANT →