Durable

Durable is een van de oudste Nederlandse merken handwerkgarens. Het Durable katoen was in de jaren 70 en 80 ongekend populair. De collectie garens in de loop der tijd flink uitgebreid met nieuwe garens en kleuren. De bekende kwaliteit blijft onovertroffen. Dit al ruim 80 jaar! Hou je van handwerken, dan kies je voor de onovertroffen kwaliteit van Durable. Voor ieder brei- of haakproject hebben we een ongetwijfeld een mooi garen in het assortiment. Op de website van Durable staan vele gratis brei- en haakpatronen voor al onze garens. We delen iedere week gratis een nieuw prachtig ontwerp. Bekijk onze site voor alle garens en patronen! www.durableyarn.com Of volg ons op social media. Alle links staan ook op onze digitale stand.

Wat gaan we doen tijdens KreaDoe Online?
Zondag 1 november van 15:45 – 16:45 uur hebben wij in samenwerking met Dendennis een uur vol creatieve inspiratie, met een prachtig nieuw haakpakket, een gloednieuw garen en een hele leuke workshop!


Little woodlands adventures – babyspeeltjes

Dendennis heeft een nieuw haakpakket ontworpen met babyspeeltjes. In het pakket zijn de haakgarens van Durable gecombineerd met de Durable accessoires en de prachtige ontwerpen van Dendennis in de stijl van de Little Woodland Adventures. Het pakket is verkrijgbaar in 2 kleurstellingen, mint en roze en bevat alle benodigde garens en accessoires. Uiteraard bevat het pakket een mooi patronenboekje van alle speeltjes in de Little Woodland Adventures stijl. Benieuwd naar het gehele pakket? Dennis doet een uitgebreide onthulling op zondag 1 november!

Het nieuwste garen van Durable!
Het blijft nog even geheim, maar woensdag 28 oktober lanceert Durable een heel gaaf nieuw garen. In de uitzending kunt u het nieuwe garen bewonderen en wordt er een hele leuke workshop gegeven door Dendennis, namelijk de Interlocking techniek. In deze techniek komt het nieuwe garen perfect uit. Wil je meedoen met de workshop? Koop of bestel dan vanaf woensdag het garen bij jouw favoriete winkel! Lukt dat niet? Geen zorgen, dan kunt u ook mee doen met garen Durable Cosy fine.

Het enige echte Dikkie Dik haakboek
Als afsluiting het enige echte Dikkie Dik haakboek. Dendennis neemt je mee in de verhalen van Dikkie Dik en laat je tijdens deze boekpresentatie alle knuffels en projecten zien. Dennis heeft in dit boek gewerkt met onze Durable garens, waar we uiteraard ontzettend trots op zijn.

Kortom een uur lang creatieve inspiratie, dus mis het niet, zondag 1 november om 15.45 uur.

EXPOSANT →