BijoUnique

BijoUnique

logo BijoUnique

BijoUnique is hét adres voor al jouw trendy hobbymaterialen!
Wij hebben de grootste keuze siliconen mallen, decoraties en aanverwante materialen voor jouw giethars hobby. De mallen zijn natuurlijk niet alleen geschikt voor resin maar ook voor diverse andere materialen en hobby’s, zoals klei, gips, zeep en zelfs voor chocolade, fondant en bijvoorbeeld cake! Als giethars werken we met UV-resin (giethars die droogt onder uv-lamp- of daglicht). Ook sieraad- en creatief beton, Raysin en Hearty Clay behoren tot ons assortiment boetseer- en gietproducten.

Voor het decoreren met verf hebben we een rijk kleurenpalet metallic acryl verven van Cadence in het assortiment.
Voor pyrografie (de kunst van houtbranden) hebben we naast de benodigde Pyropen-sets ook alle materialen om deze hobby uit te oefenen.
Wij bieden een uitgebreide keuze in houten objecten voor elk seizoen en geschikt voor diverse hobby’s. Zo zijn er houten bouwplaten en objecten om te bewerken met de Pyropen, om te beplakken, te schilderen en zo meer.
Uw sieraadhobby komt in de diverse segmenten uitgebreid aan bod. Van kralenhobby tot hangers open/dicht van giethars, beton of hout. Benodigdheden of kant en klaar.
Een uitgebreide keuze in tools en benodigdheden voor elke hobby!.
Bezoek onze site en laat u inspireren!

www.bijounique.nl

Bijster
3191 SC
HOOGVLIET
06-12736276
info@Bijounique.nl

 

Neem contact op met BijoUnique


    Door te klikken op Verstuur geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van je verzoek naar deze exposant.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

     

    EXPOSANT →