Borduurshop Hengelo

Borduurshop Hengelo

logo Borduurshop Hengelo

Houd je van handwerken of diamond painting en zijn er momenten die voor jou speciaal zijn? Zou het niet prachtig zijn om zo’n mooie herinnering om te zetten in een kunstwerk? Bij Borduurshop Hengelo ben je aan het juiste adres.
Jouw lievelingsfoto wordt door ons omgezet in een fotoborduurpatroon of een diamondpainting. Je bouwt je kunstwerk op met je allermoooiste kruissteken, of steentjes in kleuren die niet onderdoen voor de kleuren op die foto waar je je ogen bijna niet van kunt afhouden. Wij maken het patroon dusdanig dat jouw kunstwerk net zo echt oogt als de foto.
De borduurpatronen worden naar keuze geleverd als PDF per mail, of geprint per post, of als compleet pakket. De diamond paintings worden uiteraard als compleet pakket geleverd. Alleen het beste is goed genoeg voor de herinnering aan je kinderen, huisdier, of huwelijksdag.

https://www.borduurshophengelo.nl/


Stand: 02.B022

Categorie: Borduren, Diamond Painting

 

Neem contact op met Borduurshop Hengelo


    Door te klikken op Verstuur geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van je verzoek naar deze exposant.
    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

     

    EXPOSANT →