edding Benelux B.V.

edding Benelux B.V.

logo edding Benelux B.V.

Al ruim zes decennia schrijft edding een verhaal dat verder gaat dan slechts markers. Het verwezenlijkt buitengewone momenten die de wereld in beweging brengen. Ieder van ons verdient de vrijheid om ideeën tot leven te brengen en de eigen persoonlijkheid te laten schitteren. Of het nu gaat om het trekken van een lijn, het aangeven van een richting of het luid en duidelijk formuleren van een statement.
edding stelt de middelen en inspiratie ter beschikking om ideeën kleur en vorm te geven, nu en telkens weer middels constant nieuwe innovaties. Wanneer we met passie en vastberadenheid ons pad volgen, hebben we de gave om positieve energie te creëren en mensen te raken met onze creaties en oplossingen.
Beginnen je handen te jeuken en wil jij aan de slag met edding? Koop hier je tickets voor een toffe edding workshop: https://www.eventbrite.nl/o/edding-benelux-67883540613

www.edding.com


Stand: 08.E035

Categorie: Bullit Journaling & Scrapbooking, Hobbymaterialen & gereedschappen, Tekenen & Schilderen

 

Neem contact op met edding Benelux B.V.


    Door te klikken op Verstuur geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van je verzoek naar deze exposant.
    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

     

    EXPOSANT →