edding Benelux B.V.

edding Benelux B.V.

logo edding Benelux B.V.

Al ruim zes decennia schrijft edding een verhaal dat verder gaat dan slechts markers. Het verwezenlijkt buitengewone momenten die de wereld in beweging brengen. Ieder van ons verdient de vrijheid om ideeën tot leven te brengen en de eigen persoonlijkheid te laten schitteren. Of het nu gaat om het trekken van een lijn, het aangeven van een richting of het luid en duidelijk formuleren van een statement.

Onbelemmerd en individueel op elk moment van de dag je ideeën kunnen verwezenlijken en oplossingen bieden aan mensen die daar behoefte aan hebben. edding stelt de middelen en inspiratie ter beschikking om ideeën kleur en vorm te geven, nu en telkens weer middels constant nieuwe innovaties. edding geeft ideeën van mensen een gezicht en stellen hen in staat om hun persoonlijkheid te uiten waarbij de marker als het ware het verlengstuk van de handen is.

edding gelooft in de kracht van intrinsieke motivatie en toewijding, samengebracht met de producten van edding, om ieders doelen te verwezenlijken. Wanneer we met passie en vastberadenheid ons pad volgen, hebben we de gave om positieve energie te creëren en mensen te raken met onze creaties en oplossingen. Dat is het hart en de ziel van het edding-merk.

edding stimuleert en inspireert iedereen om plezier te beleven aan de eigen creaties en projecten, en om ideeën met succes uit te voeren.

www.edding.com

Categorie: Bullit Journaling & Scrapbooking, Hobbymaterialen & gereedschappen, Tekenen & Schilderen

 

Neem contact op met edding Benelux B.V.


    Door te klikken op Verstuur geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van je verzoek naar deze exposant.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

     

    EXPOSANT →