Elfie & Karabauter: 1000 boeken = 1000 bomen (datistochgeweldig.nl)

Elfie & Karabauter: 1000 boeken = 1000 bomen (datistochgeweldig.nl)

logo Elfie & Karabauter: 1000 boeken = 1000 bomen (datistochgeweldig.nl)

Datistochgeweldig.nl
‘De avonturen van Elfie en Karabauter in de levende natuur’ is het eerste boek van Sofie (2012). Ze tekende de popjes, en vroeg haar oma Heleen om ze te haken.
Een jaar lang beleefde Sofie spannende avonturen met Elfie en haar vrienden. Ze gingen mee naar het bos, op vakantie, ze stookten vuurtjes en vierden Kerst. Mama Roos maakte er foto’s van. Sofie schreef en tekende schriftjes vol met de avonturen van Elfie en haar vrienden. Want… er moest een écht boek van Elfie komen, compleet met de haakpatronen van de popjes. En Sofie had nog een wens: 1000 boeken=1000 bomen! Inmiddels groeit er een fantastisch Elfie-Voedselbos!
Kom de popjes bekijken bij ons op het Duurzaamheidsplein. We hebben haakpakketten met alle benodigdheden om Elfie en haar vrienden zelf te maken. De makers signeren graag jouw boek. Zo draag je ook een boompje bij aan het Elfiebos.

www.datistochgeweldig.nl

08.A080
Categorie: Boeken & Magazines, Haken & Breien, KreaKids

 

Neem contact op met Elfie & Karabauter: 1000 boeken = 1000 bomen (datistochgeweldig.nl)


    Door te klikken op Verstuur geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van je verzoek naar deze exposant.
    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

     

    EXPOSANT →