MooiVilt

MooiVilt

logo MooiVilt

MooiVilt is vooral op beurzen bekend door de viltballetjes. Wij staan op de Kreadoe met vooral heel veel van die balletjes. Je kunt leren om op een eenvoudige wijze een onderzetter te rijgen van viltballetjes. Zoveel verschillend kleuren dat er altijd een paar goed in je interieur passen. Wij demonstreren en je mag zelf proberen. In de kleurrijke stand zie je heel veel verschillende balletjesslingers die je zelf thuis kunt rijgen.

Scrol wanneer je nieuwsgierig bent geworden naar de collectie op https://www.mijnwebwinkel.nl/beheer/article/overview?categoryID=3206592 en zie wat er allemaal te koop is. Wanneer je deze link aanklikt: https://www.mooivilt.nl/c-6780179/viltballetjes-van-merinowol-voor-halskettingen/ zie je een voorbeeld van een halsketting. De fijne wolstruktuur maakt dat de wol zacht is en dus heel geschikt op aan de hals te voelen als je met deze balletjes sieraden wilt maken.

Ook verkopen wij balletjes voor andere doeleinden: ondergrond voor een hoofdje van tricot, of bv maken van fruit in poppendecor etc. Verder vind je bij ons mooie vilten lappen, en DIY-pakketjes en ook materialen die je nodig hebt om met het vilt aan de slag te gaan.

Natuurlijk het vermelden waard: alles met de hand gevilt in Nepal in een fairtrade atelier!

https://www.mooivilt.nl/

08.C013
Categorie: Hobbymaterialen & gereedschappen, Vilt

 

Neem contact op met MooiVilt


    Door te klikken op Verstuur geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van je verzoek naar deze exposant.
    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

     

    EXPOSANT →