Het kintsugi atelier

Het kintsugi atelier

logo Het kintsugi atelier

Bij het kintsugi atelier ben je van harte welkom voor een kintsugi workshop.
Kintsugi betekent letterlijk “de gouden verbinding”. Door middel van het volgen deze workshop geef je jouw leven extra glans.

In deze creatieve workshop breken en herstellen we servies met goudlijnen. Hierdoor word jouw voorwerp niet alleen mooier maar ook uniek en krachtiger. We herstellen met een moderne lijmtechniek. Door het benadrukken van de breuklijnen met goud benadruk je ook dat imperfecties gezien mogen worden. Dat jij er mag zijn met al je scheurtjes en littekens.

Kintsugi is geschikt voor iedereen. Je hoeft niet handig of bijzonder creatief te zijn. Een beetje geduld en een vaste hand is handig maar niet noodzakelijk. Het gaat er namelijk niet om dat het eindresultaat perfect is.

Je hebt alleen een reden nodig waarom je het leven wilt vieren zoals het echt is met al de breuken en imperfecties die daarbij horen dus een beetje lef heb je hiervoor wel nodig.

www.hetkintsugiatelier.nl

Facebook:
Het kintsugi atelier

Instagram:
Het kintsugi atelier


Stand: WPA2.VRIJ

Categorie: Huis - & Interieurdecoratie

 

Neem contact op met Het kintsugi atelier


    Door te klikken op Verstuur geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van je verzoek naar deze exposant.
    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

     

    EXPOSANT →