Iceno creatieve workshops en lessen

Iceno creatieve workshops en lessen

logo Iceno creatieve workshops en lessen

Creatieve workshops en lessen aan de gezellige Iceno keukentafel in Almere of op locatie.
Voor het werken met Powertex zelfhardende klei, glas mozaïek, speksteen, epoxy resin art, glasdecoratie G’ art a Vous, zeepkettingen en bloemschikken. Volledig verzorgd en inclusief alle benodigde materialen en gereedschappen. Er is voor elk niveau en elk budget een creatieve workshop.

Open workshops

Wil je gezellig creatief bezig zijn, alleen of met vriendinnen? Kies dan voor de creatieve inloopworkshops aan de keukentafel in Almere. De garantie voor een gezellige middag of avond!

Vanaf 4 personen boek je al een eigen workshop aan de Iceno keukentafel, je eigen keukentafel of op elke gewenste locatie. Van kerststukjes maken tot Powertexsculpturen, er is voor elke wens en elk budget een creatieve workshop.

Groepen vanaf 10 personen alleen op externe locatie te boeken.

Zakelijke workshops voor bedrijven

Ook aan de personeelsvereniging of bedrijfsevenement is gedacht! Kies uit één van de workshops of mix een aantal creatieve mogelijkheden. Wij verzorgen de rest. Inclusief catering en materialen, op elke gewenste locatie. Groepsboekingen kan al vanaf 4 personen. Je betaalt alleen het werkelijk aantal deelnemers. Bij groepen groter dan 20 personen zijn er meerdere workshop begeleiders.
Regel nu je vriendinnen-uitje, vrijgezellenfeest, familiejubileum, bedrijfsevent, verjaardagsfeest of een cadeaubon voor de inloopworkshops.

Creatieve lessen en cursussen

In een serie van 6 middagen of avonden lekker creatief bezig zijn op jouw eigen niveau. Of je nu ervaren bent, beginner of op zoek naar een nieuwe hobby: er is zeker een cursus die bij jou past!

www.iceno.nl

Categorie: Klei & Boetseren, Mozaïek & Keramiek, Resin & Acryl

 

Neem contact op met Iceno creatieve workshops en lessen


    Door te klikken op Verstuur geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van je verzoek naar deze exposant.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

     

    EXPOSANT →