JUDITH maakt

JUDITH maakt

logo JUDITH maakt

Ontdek de magie van JUDITH maakt: frisse, handgemaakte producten die blijdschap en originaliteit toevoegen aan elke gelegenheid. Herkenbaar aan de vrolijke, kleurrijke ontwerpen waar je blij van wordt zodra je ze ziet!
Kaarten, stickers, stationery, cadeaupapier, gifts en nog veel meer, alles door Judith zelf gemaakt!
Mijn passie ligt in het creëren van frisse, eigentijdse en handgemaakte producten die zijn ontworpen om een glimlach op het gezicht van de ontvanger te toveren.
Ik geloof dat de kleinste details het grootste verschil kunnen maken, en daarom bied ik naast een uitgebreide collectie kaarten, stickers en andere producten ook producten op maat aan, zowel voor zakelijke als particuliere doeleinden.
Mijn unieke handgemaakte ontwerpen zijn kleurrijk en vrolijk, perfect om een vleugje blijdschap en originaliteit toe te voegen aan elke gelegenheid. Ontdek de magie van JUDITH maakt en laat mij jouw speciale momenten nog specialer maken!

https://www.judithmaakt.nl/

07.D077
Categorie: Bullit Journaling & Scrapbooking, Papier & Kaarten

 

Neem contact op met JUDITH maakt


    Door te klikken op Verstuur geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van je verzoek naar deze exposant.
    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

     

    EXPOSANT →