Kidsworx

Kidsworx

logo Kidsworx

Met onze freesmachine maken wij mooie, gladde en stevige figuurtjes. We hebben inmiddels ruim 300 figuurtjes, van dinosaurus tot wandborden en het assortiment groeit nogsteeds.

Ben jij opzoek naar basismateriaal voor je kindje of voor jezelf om je hobby uit te oefenen? Of zoek je iets origineels om cadeau te geven, bijvoorbeeld voor een verjaardag of als kraamcadeau?

Ons assortiment is voor een groot deel ontstaan door de vraag van onze klanten. Onze klanten zijn vaak erg creatief in het verzinnen van leuke houten figuurtjes maar hebben zelf niet de mogelijkheid om dit te maken.

We hebben een groot aantal bedrijven, zorginstellingen, kinderdagverblijven en gastouders in ons bestand. Maar ook leveren we aan consumenten voor diverse feestjes, kraamcadeaus of andere gelegenheden of gewoon voor eigen gebruik. Van een leuk eenmalig zelfgemaakt cadeautje tot grote partijen alles is mogelijk en niets is te gek!

Zit het figuurtje dat je zoekt er niet tussen? Geen nood, stuur ons een mailtje met een omschrijving of tekening en wellicht kunnen wij het voor je maken, want bijna alles is mogelijk.

Onze houten figuurtjes kunnen op veel verschillende manieren bewerkt worden zoals met verf, handletteren, papier, stof, decorpage, wol of mozaïektegeltjes

www.kidsworx.nl


Stand: 02.F079

Categorie: Hobbymaterialen & gereedschappen

 

Neem contact op met Kidsworx


    Door te klikken op Verstuur geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van je verzoek naar deze exposant.
    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

     

    EXPOSANT →