Scheepjes

Scheepjes

logo Scheepjes

Wij zijn Scheepjes en houden van garen in prachtige kleuren! Met ons ruime aanbod bieden wij crafters het materiaal en de inspiratie om aan de slag te gaan. Scheepjes produceert tientallen garencollecties in honderden verschillende kleuren, zoals Scheepjes Whirl, Catona, Colour Crafter en het populaire, duurzame Organicon, dat we eerder dit jaar hebben uitgebreid tot maar liefst 70 kleuren!
Laat je inspireren door onze unieke publicaties! Twee keer per jaar verschijnt YARN Bookazine; een sfeervol patronenboek met ongeveer 16 haak- en breipatronen voor de beginnende tot ervaren crafter. Of ga aan de slag met een van de patronen uit ‘YARN – The After Party’ of ‘Klein Maar Fijn’; boekjes met patronen voor jong en oud en ook geschikt voor beginners. Al deze patronen zijn gemaakt met prachtige Scheepjes garens en kun je ook vinden op onze website of bij jouw Scheepjes verkooppunt.
Ervaar het community gevoel! Regelmatig organiseren wij creatieve crafting projecten zoals een Scheepjes MAL (Make-A-Long) of CAL (Crochet-A-Long) waarvoor er een exclusief patroon ontworpen wordt door een geselecteerde designer. Speciaal hiervoor stellen wij kits beschikbaar met alle benodigdheden en veel meer extra’s! Ook kun je in de Officiële Scheepjes Facebook Groepen ondersteuning vinden en je voortgang en resultaten delen met andere creatieve Scheepjes fans!
Scheepjes garens en accessoires zijn verkrijgbaar bij diverse KreaDoe standhouders.

www.scheepjes.com/nl/

Mercuriusweg
9482 WL
TYNAARLO
+31 592 542828
info@debondtbv.nl
Categorie: Boeken & Magazines, Haken & Breien, Zelfmaakmode

 

Neem contact op met Scheepjes


    Door te klikken op Verstuur geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van je verzoek naar deze exposant.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

     

    EXPOSANT →