Sulky by Gunold

Sulky by Gunold

logo Sulky by Gunold

SULKY het merk wat één op één hoort bij het duitse bedrijf Gunold dat al jaren staat voor kwaliteit en creativiteit in naaien, borduren, quilten etc. Of het nu met een naaimachine, borduurmachine, overlock of hand werk is, sulky garens passen erbij.
Ons klassieke garenassortiment wordt gecompleteerd door een grote keuze aan speciaal garens zoals: metaal of glittergaren. De garens gloeien, reflecteren, fonkelen, glanzen en glinsteren. Naast de garens leveren wij ook alle mogelijke stabilisatoren (vliezen): van scheurbare vliezen tot wateroplosbare of printbare vliezen. Voor ieder project of textiel zijn er mogelijkheden. Om u hiermee kennis te laten maken hebben we speciale ‘Starterkits’ waarin al deze vlies soorten zitten met een handige Nederlandstalig brochure waarin precies vermeld staat wat het product doet en waar het het meest geschikt voor is.
Al onze garens zijn los verkrijgbaar of in onze eigen samengestelde leuke cadeau boxen.

www.sulky.gunold.nl


Stand: 02.G055

Categorie: Borduren, Hobbymaterialen & gereedschappen, Hobbymaterialen en gereedschappen

 

Neem contact op met Sulky by Gunold


    Door te klikken op Verstuur geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van je verzoek naar deze exposant.
    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

     

    EXPOSANT →