Duurzaamheidsplein

Duurzaamheidsplein

Op het duurzaamheidsplein staan deelnemers die materialen, technieken of workshops aanbieden die alles te maken hebben met duurzaamheid in de creatieve sector.

Hier besteden wij veel aandacht aan het gebruik van materialen die op een verantwoorde manier worden geproduceerd en gebruikt, zoals: gerecyclede stoffen, organische materialen en biologisch afbreekbare materialen.

Daarnaast leren bezoekers hier alles over het upcyclen van oude producten. Projecten zoals het omtoveren van oude kleding tot een patchwork deken of het opknappen van meubels door ze een nieuwe verflaag te geven.

Word onderdeel van ons duurzaamheidsplein

Verkoop jij duurzame producten of geef je workshops en masterclasses
op het gebied van duurzaamheid? Dan is ons duurzaamheidsplein de
perfecte plek voor jou om je kennis te delen en je producten te laten zien!
Neem voor de mogelijkheden contact op met een van onze accountmanagers.

Duurzaamheid op KreaDoe

 

Van print naar digital

Brochures en flyers vervangen we door de Jaarbeurs app. In de app vind je alle informatie over het event, inclusief een plattegrond waarop je altijd kunt zien waar je bent. Met de komst van app kunnen we meer informatie digitaal verspreiden, wat papier overbodig maakt.

Afval scheiden

Bij KreaDoe gebruiken we speciale inzamelpunten voor kleine flesjes waar bezoekers eenvoudig het statiegeld kunnen doneren aan het Prinses Máxima Centrum. Hiermee wordt niet alleen het doel gesteund, maar zo’n apart inzamelpunt helpt meteen om de flesjes gescheiden in te zamelen.

Duurzame eventlocatie

De Koninklijke Jaarbeurs Utrecht is voor het tiende jaar op rij in het bezit van het gouden Green Key certificaat;  het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Daarbij doen we er alles aan om goed te zijn voor onze planeet, zonder dat jullie als bezoeker moeten inleveren op de beleving.

EXPOSANT →