KreaDoe goedgemutst Breitheater

Jiri, Brand Manager van innocent:

“We staan dit jaar voor de derde keer op KreaDoe, in het enige echte Goedgemutste Breitheater. Dit doen we om aandacht te vragen voor de Goedgemutste Breicampagne, waarmee we elk jaar breiwilligers vragen om kleine wollen mutsjes te maken, die we op onze smoothies zetten en voor elke goedgemutste smoothie 20 cent doneren aan het Nationaal Ouderenfonds, dat zich inzet tegen eenzaamheid onder ouderen. Bezoekers kunnen bij ons even tot rust komen, en ondertussen een cursusje mutsjesmaken krijgen van onze meesterbreisters. Of gezellig meedoen met de mutsjesbingo.

Het is onwijs waardevol voor ons om mee te doen aan KreaDoe. De mensen die er komen zijn precies de doelgroep voor onze breicampagne. Daarnaast is het ook leuk om nieuwe haaksters en breisters te ontmoeten. De samenwerking met KreaDoe verloopt altijd soepel en fijn. Alles is geregeld, zoals de aankleding, borden en banners. En ze denken graag met ons mee. Daarnaast is het altijd een feestje om aanwezig te zijn. De bezoekers zijn dolenthousiast, want ze zijn een dagje uit en op zoek naar nieuwe ervaringen.

De hoofdreden om bij KreaDoe te zijn is om meer bekendheid te creëren voor de Goedgemutste Breicampagne en om nieuwe breisters en haaksters te bereiken. Ook is het leuk om de al deelnemende mutsjesmakers te ontmoeten, want elk jaar worden er ook mutsjes ingeleverd bij ons breitheater. Zo ontvingen we vorig jaar meer dan 12.000 mutsjes op KreaDoe. Een ongelofelijk aantal.

Wil je graag een creatieve doelgroep ontmoeten in een gezellige omgeving? Dan zou ik zeker aanhaken bij KreaDoe.”

Benieuwd naar de mogelijkheden om ook deel te nemen aan KreaDoe? Neem contact met ons op.