Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hier vind je een overzicht met veelgestelde vragen aan KreaDoe en de daarbij horende antwoorden.
Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wanneer is de eerstvolgende fysieke KreaDoe?

KreaDoe is een twee-jaarlijkse beurs met een najaarseditie en een voorjaarseditie.

Volgend jaar organiseren we weer de voorjaarseditie, het KreaDoe Lentefestival, van 14 t/m 16 april 2023 in de Jaarbeurs, Utrecht en in het najaar van 1 t/m 5 november 2023.

Wat zijn de openingstijden voor deelnemers?

Info volgt

Welke deelnamemogelijkheden zijn er?

Van kraam tot eigen standbouw, we denken graag met je mee wat het beste bij jou past. Download hier de leaflet met deelnamemogelijkheden voor het Lentefestival. Wil je de brochure voor de najaarseditie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Wat zijn de kosten?

Afhankelijk van de manier waarop je deelneemt is een kostenplaatje verbonden. Download hier de tarieven of neem contact op.

Wanneer kan ik komen opbouwen?

Info volgt

Wat mag ik verkopen?

KreaDoe is hét creatieve DIY-event van de Benelux. De producten die je verkoopt dienen dan ook in het kader te staan van handgemaakt en/of DIY. 10% van je aanbod mag daarentegen kant en klaar zijn.

Voorbeeld: Kralen? Ja graag! Wol, brei/haaknaalden en DIY pakketjes? Zeker! Kant en klare armbanden of gebreide sjaals? Dit kan tot maximaal 10% van je totale product aanbod.

Moet ik elke dag aanwezig zijn?

Wanneer je kiest voor een kraam, paviljoen of eigen stand, dient je locatie elke dag bemand te zijn. Neem je deel op de workshoppleinen? Dit kan voor twee of meer dagen.

Hoe werkt het als ik ben ingeschreven?

Na inschrijving ontvang je toegang tot het Jaarbeurs Portaal. Hier hebben wij alle voorbereidingen voor een goed voorbereide deelname op een rijtje gezet. Ons serviceteam is tevens ook altijd bereikbaar om vragen na inschrijving te beantwoorden. Neem gerust contact met hen op.

Hoe bereik ik medewerkers van KreaDoe tijdens het evenement?

Je kunt ons bereiken bij Service & Info tussen hal 8 en 9.

EXPOSANT →