Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hier vind je een overzicht met veelgestelde vragen aan KreaDoe en de daarbij horende antwoorden.
Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wanneer is de eerstvolgende fysieke KreaDoe?

De fysieke editie van KreaDoe 2020 wordt verplaatst vanwege het coronavirus naar volgend jaar. Zet 27 t/m 31 oktober 2021 alvast in je agenda!

Wanneer is KreaDoe Online? - en meer informatie

Dit jaar organiseert KreaDoe een online editie van 30 oktober t/m 1 november! Juist nu creatieve hobby’s in deze periode aan populariteit toeneemt, willen we hier graag gehoor aan geven. Tijdens een online editie is het mogelijk voor bezoekers om live te chatten met exposanten, influencers en andere bezoekers. Zij kunnen volop shoppen bij deelnemende partijen, workshops volgen en inspiratie opdoen. Maak jij onderdeel uit van de online editie?

Wanneer is KreaDoe Online interessant voor mij?
Wil jij in contact staan met jouw doelgroep? Inspireren, verkopen en in gesprek gaan met de creatieve community? Of heb je een leuke creatieve workshop te geven? Dan is KreaDoe Online interessant voor jou. Dit jaar kan er geen fysieke editie van KreaDoe plaatsvinden, maar creatief bezig zijn kunnen we het hele jaar door! Via een online editie kunnen we alsnog de bezoekers voorzien van leuke, creatieve en inspiratievolle content. Als exposant is dit een unieke mogelijkheid om te werken aan de naamsbekendheid en online verkoop. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Welke deelnamemogelijkheden zijn er?
Er zijn verschillende pakketten samengesteld om deel te nemen aan KreaDoe Online. Deze pakketten kun je hier vinden.

Wat zijn de kosten?
De kosten variëren. Tegen een kleine prijs kun je al meedoen. Bekijk hier de pakketten en prijzen.

Wat zijn de openingstijden voor deelnemers?

KreaDoe is élke dag geopend van 09.30 tot 17.30 uur.
Exposanten zijn welkom van 08:00 tot 18:00 uur.

Welke deelnamemogelijkheden zijn er?

Van kraam tot eigen standbouw, we denken graag met je mee wat het beste bij jou past. Download hier de deelnamemogelijkheden of neem contact met ons op.

Wat zijn de kosten?

Afhankelijk van de manier waarop je deelneemt is een kostenplaatje verbonden. Download hier de tarieven of neem contact op.

Wanneer kan ik komen opbouwen?

Deze informatie kun je terugvinden in het Jaarbeurs Portaal.

Wat mag ik verkopen?

KreaDoe is hét creatieve DIY-event van de Benelux. De producten die je verkoopt dienen dan ook in het kader te staan van handgemaakt en/of DIY. 10% van je aanbod mag daarentegen kant en klaar zijn.

Voorbeeld: Kralen? Ja graag! Wol, brei/haaknaalden en DIY pakketjes? Zeker! Kant en klare armbanden of gebreide sjaals? Dit kan tot maximaal 10% van je totale product aanbod.

Moet ik elke dag aanwezig zijn?

Wanneer je kiest voor een kraam, paviljoen of eigen stand, dient je locatie elke dag bemand te zijn. Neem je deel op de workshoppleinen? Dit kan voor twee of meer dagen.

Hoe werkt het als ik ben ingeschreven?

Na inschrijving ontvang je toegang tot ons online Service Portaal. Hier hebben wij alle voorbereidingen voor een gedegen deelname op een rijtje gezet. Het team van service neemt vervolgens contact met je op om dit portaal te bespreken. Ook nemen we belangrijke deadlines en voorbereidingen door, zodat je met een gerust hart van start kunt!

Hoe bereik ik medewerkers van KreaDoe tijdens het evenement?

Je kunt ons bereiken bij Service & Info tussen hal 8 en 9.

EXPOSANT →