Ontdek KreaDoe Lentefestival

Over KreaDoe Lentefestival

KreaDoe Lentefestival is een extra editie van KreaDoe geheel in lentesferen. Tijdens dit hippe DIY-festival staan de nieuwste hobby’s centraal, is er plek voor upcycling en duurzaamheid, zijn er dagelijks optredens en interviews én zijn er eindeloos veel mogelijkheden om de leukste hobbymaterialen te shoppen. Het Lentefestival vindt plaats van 14 t/m 16 april 2023 in Jaarbeurs, Utrecht.

Ben jij onderdeel van hét creatieve feestje van het jaar? Bekijk de deelnamemogelijkheden of neem contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden met je.

En zoals je natuurlijk van ons gewend bent organiseren we KreaDoe ook in het najaar.

Ontdek en beleef

Bekijk hier de aftermovie van het KreaDoe Lentefestival 2022

Verschillen tussen KreaDoe Lentefestival en KreaDoe

  • Tijdens het Lentefestival zijn er meer innovatieve & nieuwe bedrijven, om zo de gehele doelgroep aan te spreken.
  • Tijdens het Lentefestival is er extra aandacht voor de kids en tieners met influencers & workshops. Ideaal voor een dagje uit met het hele gezin!
  • De huiskamer van het Lentefestival is gevuld met meer inspiratiesessies, optredens & interviews.
  • Het Lentefestival bevat veel new business / innovatie.
  • Het Lentefestival heeft wat hippere hobby’s, terwijl KreaDoe wat traditionelere hobby’s heeft.
  • Het Lentefestival vindt plaats in 2 hallen in plaats van 3 hallen.
  • Het Lentefestival duurt 3 dagen in plaats van 5 dagen.
lentefestival-2022-kreadoe-jaarbeurs-utrecht
Jessy-At-Sea-exposant-KreaDoe-2022

Jessy van JessyAtSea:

“Het KreaDoe Lentefestival is voor ons een geweldige plek om klanten in het echt te ontmoeten en om mensen enthousiast te maken over het onze Wax Seal producten. Dit komt door de overzichtelijke opzet van het Lentefestival, waardoor we meer tijd en ruimte hebben om met klanten in gesprek te gaan”.

Sfeerfabriek-Lentefestival

Marielle van Sfeerfabriek:

”Kreadoe Lentefestival is voor mij een heerlijk creatief feestje om mijn klanten te ontmoeten, creativiteit te delen en ze te inspireren om met onze toffe producten aan de slag te gaan”.

De plattegrond

KreaDoe vindt zoals ieder jaar plaats in Jaarbeurs, Utrecht. Vanwege het succes van de eerste editie wordt het Lentefestival van één naar twee hallen uitgebreid in 2023. De beurs is in hal 2 en 3. Heb je de deelnamemogelijkheden al bekeken? Zo ja, bekijk dan de plattegrond en zoek een geschikte plek uit, waar jij met je bedrijf kunt stralen. Check de plattegrond via onderstaande button.

Laat jouw merk stralen op KreaDoe

KreaDoe is dé plek om jouw merk in de spotlight te zetten voor meer dan 15.000 enthousiaste creatievelingen. KreaDoe Lentefestival vindt plaats van 14 t/m 16 april 2023 in Jaarbeurs, Utrecht. Sta jij volgend jaar op KreaDoe?

EXPOSANT →