Ontdek KreaDoe Lentefestival

Over KreaDoe Lentefestival

KreaDoe Lentefestival is een extra editie van KreaDoe geheel in lentesferen. Tijdens dit hippe DIY-festival staan de nieuwste hobby’s centraal, is er plek voor upcycling en duurzaamheid, zijn er dagelijks optredens en interviews én zijn er eindeloos veel mogelijkheden om de leukste hobbymaterialen te shoppen. Het Lentefestival vindt plaats van 11 t/m 13 april 2025 in Jaarbeurs, Utrecht.

Ben jij onderdeel van hét creatieve feestje van het jaar? Bekijk de deelnamemogelijkheden of neem contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden met je.

En zoals je natuurlijk van ons gewend bent organiseren we KreaDoe ook in het najaar.

Ontdek en beleef

Bekijk hier de aftermovie van het KreaDoe Lentefestival 2023

Verschillen tussen KreaDoe Lentefestival en KreaDoe

  • Tijdens het Lentefestival zijn er meer innovatieve & nieuwe bedrijven, om zo de gehele doelgroep aan te spreken.
  • Tijdens het Lentefestival is er extra aandacht voor de kids en tieners met influencers & workshops. Ideaal voor een dagje uit met het hele gezin!
  • De huiskamer van het Lentefestival is gevuld met meer inspiratiesessies, optredens & interviews.
  • Het Lentefestival heeft wat hippere hobby’s, terwijl KreaDoe wat traditionelere hobby’s heeft. Daarnaast focussen wij ons bij het Lentefestival ook op interesses zoals lifestyle en mode.
  • Het Lentefestival vindt plaats in 2 hallen in plaats van 3 hallen.
  • Het Lentefestival duurt 3 dagen in plaats van 5 dagen.
7

Cijfer sfeer & beleving exposanten

19257+

bezoekers tijdens Kreadoe

81%

Intentie voor herbezoek

152

Gemiddelde besteding per bezoeker

De plattegrond

KreaDoe vindt zoals ieder jaar plaats in Jaarbeurs, Utrecht. De beurs is in hal 2 en 3. Heb je de deelnamemogelijkheden al bekeken? Zo ja, bekijk dan de plattegrond en zoek een geschikte plek uit, waar jij met je bedrijf kunt stralen. Check de plattegrond via onderstaande button.

Laat jouw merk stralen op KreaDoe

KreaDoe is dé plek om jouw merk in de spotlight te zetten voor meer dan 19.000 enthousiaste creatievelingen. KreaDoe Lentefestival vindt plaats van 19 t/m 21 april 2024 in Jaarbeurs, Utrecht. Sta jij volgend jaar op KreaDoe?

EXPOSANTEN OVER KREADOE

Jessy-At-Sea-exposant-KreaDoe-2022

Jessy van JessyAtSea:

“Het KreaDoe Lentefestival is voor ons een geweldige plek om klanten in het echt te ontmoeten en om mensen enthousiast te maken over het onze Wax Seal producten. Dit komt door de overzichtelijke opzet van het Lentefestival, waardoor we meer tijd en ruimte hebben om met klanten in gesprek te gaan”.

Sfeerfabriek-Lentefestival

Marielle van Sfeerfabriek:

”Kreadoe Lentefestival is voor mij een heerlijk creatief feestje om mijn klanten te ontmoeten, creativiteit te delen en ze te inspireren om met onze toffe producten aan de slag te gaan”.

Foto’s op KreaDoe

Ben je klaar om overtuigd te worden? Onderstaand een leuke selectie foto’s van de vorige editie! Sta jij hier volgend jaar tussen?

EXPOSANT →