Ontdek KreaDoe

Over KreaDoe

KreaDoe is het grootste DIY-evenement van de Benelux, met jaarlijks maar liefst twee edities; KreaDoe (26 t/m 30 oktober 2023) en de voorjaarseditie, het KreaDoe Lentefestival (14 t/m 16 april 2023). KreaDoe vindt plaats in de Jaarbeurs, Utrecht.

KreaDoe is dit najaar jaar groter dan ooit; met 3 bomvolle hallen, 50.000 bezoekers, een KreaDoe Huiskamer vol entertainment en éxtra veel creatieve inspiratie. Ben jij onderdeel van het creatieve feestje van het jaar? Bekijk de deelnamemogelijkheden of neem contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden met je.

Activiteiten & Workshops

Op KreaDoe laten bezoekers van jong tot oud zich inspireren én kunnen zij aan één van de vele workshops en activiteiten deelnemen.

Theaters

Op de beursvloer zijn verschillende theaters, waar hobby’s speciale aandacht krijgen. Denk aan een Cupcake Theater of een Handlettering Theater.

Inspiratiezone 

Ben je op zoek naar inspiratie? De inspiratiezone is een speciale plek waar extra veel inspiratie voor bezoekers te vinden is. Dé plek om een toffe foto te maken voor je instagram.

KreaDoe Ontmoet

Op deze plek gaan bezoekers gelijk aan de slag met hun nieuwe spullen en helpen ze elkaar met tips. Een ontmoetingsplek voor de echte KreaDoe-fans.

Kidsplein

Speciaal voor kinderen is er het Kidsplein. Veel knutselmateriaal en speelattributen wachten op ze!

Workshoppleinen

Bezoekers halen hun hart op voor alle workshops die er allemaal te volgen zijn op de workshoppleinen.

Entertainment

Optredens, interviews, een silent disco of een photobooth. Er is genoeg te doen voor jong en oud!

Bezoekersprofiel

Elke editie is anders; er is een nieuw aanbod aan thema’s, pleinen, producten, theaters en/of workshops. Dankzij een uitgebreide campagne is KreaDoe zichtbaar in de media (denk aan magazines, social media, hobby-websites en zelfs langs de snelweg) en komen er zo’n 50.000 creatievelingen bij Jaarbeurs op bezoek. KreaDoe heeft veel trouwe bezoekers.

Enthousiast:

een gezellig uitje, op zoek naar de leukste workshops en nieuwe hobby-ontdekkingen.

Nieuwsgierig:

opzoek naar inspiratie en nieuwe hobbymaterialen, 92% koopt materialen en producten.

Trouw:

de meeste bezoekers keren jaarlijks terug.

Saamhorig:

samen met moeder, dochter of vriendinnen gaan ze het liefst een dagje op stap.

KreaDoe Huiskamer met DenDennis

De KreaDoe Huiskamer

Voor het eerst op de najaarseditie van KreaDoe: de KreaDoe Huiskamer. Iedere dag is er in de huiskamer volop entertainment; met muzikale optredens en interviews met de bekendste creatievelingen van Nederland. Extra reden voor bezoekers om even uit te rusten en wat langer op de beurs te blijven. Wie weet raken ze geïnspireerd in nieuwe producten die ze direct op de beurs bij jou komen aanschaffen!
Plattegrond voor exposanten

De plattegrond

KreaDoe vindt zoals ieder jaar plaats in Jaarbeurs, Utrecht. De beurs is in de hallen 7, 8 en 9. Heb je de deelnamemogelijkheden al bekeken? Zo ja, kijk dan op de plattegrond en zoek een geschikte plek uit, waar jij met je bedrijf kunt stralen. Check de plattegrond via onderstaande button.
Bekijk de plattegrond voor exposanten

Laat jouw merk stralen op KreaDoe

KreaDoe is dé plek om jouw merk in de spotlight te zetten voor meer dan 50.000 enhousiaste creatievelingen. Het grootste DIY-evenement van de Benelux, vindt plaats van 26 t/m 30 oktober 2022 in de Jaarbeurs, Utrecht. Sta jij dit jaar op KreaDoe?

Ervaringsverhalen

Ben je benieuwd wat anderen van een bezoek aan KreaDoe vonden? Lees snel verder!

EXPOSANT →