Fenna

Fenna

Op zondag 10 april komt Fenna naar het KreaDoe Lentefestival. Het is mogelijk om haar te ontmoeten in een meet & greet op het Kidsplein! Dit kan tussen 11.00 – 11.45 en tussen 13.00 – 13.45 uur.

Fenna is een bekende voor jong en oud als het gezicht van kinderzender NPO Zappelin, waar ze dagelijks te zien en te horen is als de zenderstem en in programma’s zoals “Zin in Zappelin” en “Het Feest van Zappelin”. Daarnaast vertolkt ze een van de hoofdrollen in de films en serie Misfit. Op YouTube is Fenna ook een grote hit met miljoenen views, waarvan haar best bekeken filmpje meer dan 80 miljoen views heeft aangetikt.

Met haar eigen nummers en bekende kinderliedjes nodigt Fenna kinderen iedere dag uit om thuis voor de buis met haar mee te zingen, dansen en te knutselen. Fenna kan niet wachten om nu de kinderen, ouders en opa’s en oma’s te gaan zien. “Heb heel veel zin om nu het land in te gaan en de kids, waar ik elke dag thuis in de woonkamer kom, te gaan ontmoeten”, aldus Fenna.

Fenna was afgelopen jaar onder andere ook te zien in het programma “Try Before You Die” , presenteerde de Europese uitzending rondom de opening van het Eurovision Songfestival en als Ingrid Jagtman in dagelijkse soap Goede Tijden Slechte Tijden. Fenna speelde eerder in musicals als  Cha Cha in de Stage Entertainment musical Grease, Michelle in de musical Dreamgirls, Kiki in Flashdance en begon al jong als Cecile in de musical Annie.

EXPOSANT →