Goedgemutst Breitheater

Goedgemutste Breitheater

Wij hebben dit jaar weer onze handen ineen geslagen met innocent en hun Goedgemutste Breicampagne. Zij maken ieder jaar samen met het Nationaal Ouderenfonds en honderden breiers & hakers in Nederland kleine wollen mutsjes voor op hun smoothies. Ze doen dat om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor eenzame ouderen in Nederland. Wil jij meedoen? Kom dan naar het Goedgemutste Breitheater. Je kunt daar ter plekke een mutsje maken, maar ook jouw al gebreide mutsjes inleveren. Ook vinden er leuke activiteiten plaats, zoals de Goedgemutste Mutsjesbingo.

De Goedgemutste Mutsjesbingo
Kom langs en doe mee met de enige echte Goedgemutste Mutsjesbingo. “Mutsjesbingo?” horen we je denken. Inderdaad. Dat is bingo dat zoals je gewend bent maar in plaats van balletjes met getallen hebben we mutsjes. Kom langs, doe mee en maak kans op een te gekke goedgemutste prijs.

Wil jij ook mutsjes maken voor het goede doel, maar ben je nog zoekende naar een goed patroon? Daar hebben ze bij innocent natuurlijk over nagedacht. Op hun website vind je allerlei patronen en voorbeelden. Wil je bijvoorbeeld zo’n leuk aardbeien mutsje maken of wil je dat wollige mutsje wel eens proberen? Als je een leuke creatie hebt gemaakt, deel deze dan vooral via onze social media met de hashtag #KreaDoe2019”

Je kunt ook aanhaken bij de Facebookgroep ‘Goedgemutst Breien & Haken’, voor inspiratie en gezelligheid.

EXPOSANT →