Handlettering

Handlettering doen we zo!

Dit jaar op KreaDoe! De leukste webshop op handletter gebied. Met ruim 2500 artikelen.

Merken als Faber Castell, POSCA, Edding, Tombow, Finetec, Staedtler, We r Memory Keepers, Prima marketing, Pentel, Spectrum Noir kun je bij ons vinden! Wil jij advies of voorbeeldjes zien, raadpleeg dan onze gezellige facebookgroep!

Ken jij onze facebookgroep Handletteringdoenwezo! Al? Echt een heerlijke plek waar jij als creatieveling je hart kunt ophalen.
Op deze groep worden veel ideeën gedeeld, kun je meedoen aan een challenge, leer je van elkaar en kun je mee doen aan te gekke acties, zoals test panels, live loterijen.

Schrijf je hier in voor één van de onderstaande workshops!

glitter handletter handletter
‘Glitter&Blend’
Ken jij de te gekke glitter gelpennen van pentel al? Ze zijn prachtig op zowel lichte als donkere ondergronden. In deze workshop glitteren we er samen op los. Het te gekke is dat je deze ook nog eens in elkaar kunt laten overlopen, blenden. Glitter jij met ons mee?

‘Lekker met aquarel’
Ben jij ook altijd zo onder de indruk van de te gekke aquarel creaties die je voorbij ziet komen? In deze workshop leren we je stap voor stap een overheerlijke donut te maken. Maar laten we je vooral zien hoe heerlijk de prima marketing aquarel verven werken en dat iedereen kan aquarellen!  Zeg nou zelf..hij ziet er toch uit om op te eten…

‘Brush&Blend’
Ben je aan het stoeien met het brushletteren en is het blenden nog helemaal een uitdaging? Wij laten je zien met de juiste materialen hoe eenvoudig dit gaat! Daarnaast leren we je wat leuke effecten in je werk aan te brengen. In deze workshop werken we met de brushpennen en gelpennen van Edding.

Doe jij mee en ga je naar huis als brush&blend queen?

Actie op KreaDoe
Daarnaast hebben we een toffe actie, bij elke € 20,- die je in ons handlettertheater besteed krijg je een lootje.
Tevens krijg je bij aanmelding van de nieuwsbrief een lootje. Elke dag om 15.15 uur hebben we bij ons handlettertheater een live loterij waar mega prijzen te winnen zijn!

Schrijf je in voor één van de workshops.

EXPOSANT →