COLOP, een wereldberoemde stempelfabrikant, zal op de KreaDoe 2023 een presentatie geven van haar creatieve stempels en de handige digitale mobiele printer, de e-mark go genaamd.


Bezoek hun stand 08.F035 tijdens KreaDoe op 1 t/m 5 november 2023 en test hun unieke nieuwe digitale handprinter, trendy LaDot tattoo stempels en houten stempels. Bekijk hun website voor meer informatie: https://www.colop.com/

COLOP stempelproductie

De meeste stempelproducten van COLOP worden gemaakt in Oostenrijk en Tsjechië. Het bedrijf is actief in twee sectoren. Naast de traditionele & digitale stempelindustrie, waar het moderne zelf-inktende stempels en innovatieve mobiele printers aanbiedt is er de creatieve cadeau- en hobby-industrie, waar het tattoo stempels, textielstempels en houten stempels aanbiedt.

e-mark® go – mobiele lifestyle printer

De e-mark go gebruikt inktjet-technologie om meerkleurenafdrukken te maken op bijna elk absorberend oppervlak, zoals papier, karton, kurk, textiel, hout, steen, leer en nog veel meer. Met de nieuwe e-mark go app kun je je creatieve apparaat bedienen, die gemakkelijk in je handtas past. Met deze tool kun je unieke ontwerpen maken, zowel de mini-printer als de app zijn ontwikkeld met het duidelijke doel om uiterst intuïtief en gebruiksvriendelijk te zijn en tegelijkertijd een maximum aan creativiteit en individualiteit mogelijk te maken.

LaDot Cosmetics – Tijdelijke tattoos

Voor degenen die hun huid willen versieren met mooie ontwerpen, maar geen permanente tattoos willen, zijn de LaDot stempels de juiste keuze. De producten van LaDot zijn uniek vanwege hun handgemaakte keramische stenen en de waterbestendige cosmetisch goedgekeurde tattoo inkt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen. De tattoos blijven tot vier dagen zitten. Hoewel de inkt waterproof is, kan het gemakkelijk verwijderd worden met make-up remover of baby olie.

Marky – Textiel Stempel

Ben je het zat om dingen kwijt te raken en door elkaar te halen? Met MARKY, de praktische en kindvriendelijke markeerstempel voor school, sport en vrije tijd, behoort dit tot het verleden. MARKY maakt markeren en personaliseren moeiteloos.

Woodies & Make 1 Pads

Woodies,onze houten stempels van hoge kwaliteit, bieden creatieve mensen een breed scala aan met verschillende stempelmotieven en verschillende thema’s met trendy stempelkleuren.
Met onze MAKE1 Pads kunt u uw opdruk nog mooier maken. MAKE1 is een van de grootste en meest uitgebreide collecties gekleurde stempelkussens van Europese makelij in 14 aantrekkelijke kleuren.