Maak indruk met je deken van SUPER lusgaren Puffy

Écht iedereen van 4 tot 100 jaar kan binnen 2 minuten leren ‘breien’!

Vertel iedereen dat je hem in slechts 6 uurtjes hebt gebreid!
Zelfs zonder breinaalden, haaknaalden en zonder enige brei-ervaring. Met het fluweelzachte Puffy maak je meters, want je hebt een sierkussen in 2 avondjes klaar.

Een breiwerk blijft zo nooit meer lang onaangeraakt liggen want in no-time heb je namelijk een project af. Heerlijk om eens snel een deken of een vest klaar te hebben. Met het kant en klare lusgaren Puffy maak je hierdoor in een handomdraai een cadeautje, wissel je vaker van interieurstijl of vernieuw je je gehele garderobe als je daar zin in hebt.

Heb je twee linker breinaalden? Hang ze dan maar aan de wilgen want met Puffy lusgaren lukt ‘breien’ nu wel. Met SUPER garen van Alize zitten de breisteken al op het garen. Zo hoef je alleen met je vingers de lusjes met elkaar te verbinden en je hebt een mooie woondeken van 1 meter bij 1 meter slechts in 6 uur af.

Ik hoor je denken. Hoe dan?
Nou gewoon met je vingers verbind je de kant en klare lusjes. Nee het is geen vingerhaken of vinger breien. Het is écht iets nieuws.

Met Puffy kun je heel veel meer projecten, varianten, steken, zelfs kabels en het inmiddels al beroemde visgraatmotief maken.

Hierdoor is Puffy zelfs geschikt voor mensen met reuma, artrose, eenzijdige verlamming of visuele beperking.  

Je ‘breit’ super makkelijk en snel kleding, kussens, dekens, vloerkleden, knuffels of een sjaal en een muts. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of je kunt het eenvoudig maken.

Omdat het lusgaren zo nieuw is hebben we bij ieder pakket een uitgebreide werkbeschrijving en begeleidende video. Zo kan écht iedereen ‘breien’.

www.iedereenkanbreienmetpuffy.com