Het huis versieren. Pakjes maken. Lekker eten. Gezellig samen zijn. Je raadt het: we zitten al met de feestdagen in ons hoofd. Voor sommigen een hectische periode waarin er van hot naar her gerend wordt om alles rond te krijgen. Wel, wij hebben de ideale oplossing : een slimme snijmachine van Cricut. Dit jaar maak, personaliseer, organiseer je alles zelf. Gemakkelijk, gewoon vanuit je eigen huis én heel erg leuk. Dit zijn 10 redenen waarom een Cricut van pas komt in de eindejaarsperiode.

1. Op enkele minuten maak je gepersonaliseerde kaartjes, zonder kramp in je hand (want de machine schrijft voor jou)

2. Lastminute op zoek naar een (al dan niet ugly) kersttrui? Cricut to the Rescue. Kies, maak of upload je ontwerp en laat de machine en hittepers hun werk doen.

3. En nog wat juwelen om het af te maken? Je oorbellen zijn klaar in 1-2-3, de Cricut Maker en Maker3 kunnen zelfs hout en vilt bewerken.

4. Om het huis te decoreren hoef je niet naar de winkel te hollen, je versiering maak je gewoon zelf. Van knappe raamstickers … tot spulletjes voor de kerstboom… en zelfs kerstkransen die monden doen openvallen.

5. Pakjes maken was nog nooit zo leuk, met gepersonaliseerde stickers bijvoorbeeld.

6. En ook de inhoud van de pakjes kan je zelf maken, wat denk je van heerlijke zelfgemaakte snackjes met een zelfgemaakt label?

7. Bovendien is een snijmachine van Cricut een perfect cadeau voor een vriend of familielid, waardoor je er in 1 klap een knutselbuddy bij hebt

8. Voor een knappe feesttafel moet je geen grote investeringen doen, zelfs de koffiemokken en taarttoppers maak je zelf.

9. Gepersonaliseerde bubbels of flesje wijn op tafel? Met vinyl en een vleugje humor scoor je altijd.

10. En tot slot: je maakt deel uit van een hele warme internationale én lokale community, met een heleboel Facebook-groepen waarin je inspiratie kan uitwisselen en hulp kan vragen. Ken je bijvoorbeeld Cricut Fans Nederland & België al?