Carolientje van Caro’s Atelier

Ken jij Carolientje al?

Carolientje is de aankleedpop van Caro’s Atelier die heel veel avonturen gaat beleven. Tijdens KreaDoe 2019 was ze voor het eerst met ons mee op stap en wat heeft ze genoten! Ze had toen haar basisjurkje aan en mocht gezellig mee in de tas die speciaal voor haar ontwikkeld is. Ze hangt namelijk aan de buitenkant, zodat ze alles mee kan beleven. In de tas kunnen alle outfits die voor haar ontwikkeld zijn en worden. Wat geniet ze er van om zich om te kleden.

Outifts
Ondertussen heeft Carolientje al diverse outfits in haar tas verzameld. In december kreeg ze een heuse kerstoutfit met manteltje. Wat vond ze deze prachtig! En toen de nieuwste Frozen film uitkwam kon ze niet wachten om haar eigen Frozen winteroutfit aan te trekken. Wat staat die haar goed!

Vervolgens kwam toen kwam het voorjaar. En moest Carolientje toch een beetje gaan sporten om straks haar allermooiste zomeroutfit te passen. En sporten kan niet zonder sport outfit. Helemaal stoer in haar turnpak zwiert ze aan de ringen en doet ze goed haar best.

Ook breekt het mooie weer aan en is ze al regelmatig in de tuin te vinden in haar lente outfit. Een stoer tuinpak met schattig tulpenvestje. Natuurlijk ontbreken de hoed van stro en de klompen niet. En in haar mandje heeft ze al wat mooie bloemetjes verzameld.

Het komende jaar worden er regelmatig nieuwe outfits ontworpen om de kledingkast van Carolientje verder te vullen.

Inspirerende patronen en pakketten
Natuurlijk is Carolientje niet het enige wat Caro’s Atelier te bieden heeft. Veel eigen patronen en pakketten zijn inmiddels op de website te vinden. Zoek je een leuke sjaal voor zomer of winter, of een mooie omslagdoek? Dan hebben wij ontzettend veel keuze. Er zal altijd een pakket of patroon zijn dat past bij jouw wensen. Ook dekens ontbreken niet bij ons in het assortiment.

Kom een kijkje nemen op onze website of in onze winkel en laat je inspireren door alle haak- en breipakketten. Ook voor kleurinspiratie ben je bij ons aan het goede adres. We hebben diverse kleurinspiratie pakketten op de website staan met bolletjes die qua kleur precies op elkaar afgestemd zijn, waardoor ze heel mooi samen in een project te verwerken zijn.

Zien we je snel?!