Cricut-keuken-accessoires

Niets komt meer uit het hart dan een zelfgemaakt (kerst)geschenk! Om straks ook bij jouw vrienden en familie een glimlach op het gezicht te toveren, hebben we ter inspiratie enkele ideeën verzameld voor leuke cadeaus die je gemakkelijk zelf kunt maken met de slimme DIY-machines van Cricut.

Voor gepassioneerde bakkers

Een bakker of een goede kok in de familie? Van een keukenschort met quote tot een gepimpte snijplank of gepersonaliseerde keukenpotjes – iedereen die graag in de keuken staat en ervan houdt om lekkernijen tevoorschijn te toveren, zal zo’n cadeau zeker weten te waarderen.  

Voor muziekliefhebbers 

De ene wil mee zijn met alle recente hits, terwijl de andere liever naar geweldige platen uit het verleden luistert. En dan zijn er nog mensen die met hun gitaar graag zelf muziek spelen. Eén ding hebben ze allemaal gemeen: zonder muziek kunnen ze niet leven. 

Voor kinderen 

Zelfgemaakt speelgoed, kleding en decoraties voor de kinderkamer… Het wordt eenvoudig met de vele creatieve ideeën in Cricut Design Space, de gratis software. Maar wie zal straks het meest enthousiast zijn? De kinderen of hun ouders? 

Voor fans van mode en lifestyle 

Wie over de meest trendy accessoires wil beschikken, hoeft niet altijd dure items te kopen. Het is maar een kleine moeite om telefoonhoesjes, totebags en je outfit een persoonlijke toets te geven.  

Voor decoratieve genieën 

Huisdecoratie is voor veel mensen niet alleen een hobby, maar ook een manier om hun eigen persoonlijkheid uit te drukken. Muurstickers, een duurzaam upcyclingproject of een leuk decostuk: deze geweldige decoratieve ideeën zullen de harten van interieurliefhebbers sneller doen slaan. 

Haal Cricut in huis en beleef plezier met ontwerpen, creëren en geven!