De zomer in je achtertuin met de Sunrise Serie

Een verre reis zit er dit jaar wellicht niet in, maar met de Sunrise Serie van Caro’s Atelier hoef je niet verder dan je eigen achtertuin. Met deze zomerse serie tover je je balkon of tuin om in een heus vakantieoord.

Terrascollectie
In je loungebank een vrolijk kussen, op de tafel een gezellige loper en voor de zomeravonden een warme omslagdoek. Met de Sunrise Serie haak je met deze items binnen no-time een heel terrascollectie bij elkaar.Sfeervol
Ga bijvoorbeeld van start met het Flower Sunrise kussen. Door de bloemachtige motieven komt dit fleurige kussen in elke tuin tot zijn recht. Geef ook je tuintafel een make-over met de Sunrise Table tafelloper. Deze loper haak je in de mozaïek techniek. Door de twee contrasterende kleuren valt dit unieke effect goed op. Ook ’s avonds nog op je terras genieten? Dan mag de omslagdoek Sunrise Diamond niet ontbreken. Op een koude zomeravond sla je deze lekker om je heen. Deze omslagdoek is naast dat deze heel mooi is, ook super functioneel. Wikkel de doek om je middel als rokje voor op het strand of gebruik het om leuk je outfit mee af te maken.

De Sunrise Serie is verkrijgbaar in pakketvorm. Gaat je voorkeur toch liever uit naar een andere kleur? Patronen en benodigde garen zijn bij ons ook los te verkrijgen.

Neem een kijkje op onze website of kom gezellig langs in onze winkel. Van haak- en breipakketten tot aan kleurinspiratie. Bij ons vind je voor elk project wat wils.

Klik hier voor de pakketten en patronen.