De temperaturen gaan weer naar beneden. Dat betekent dat de vogeltjes wel wat hulp kunnen gebruiken……Daarom organiseert edding tijdens KreaDoe 2022 een gratis workshop teken een vrolijk voederstation voor mezen & mussen. Doe je ook mee? Meld je aan bij de edding stand (nummer 08.E035)!

Maak je eigen schattige terracotta voederstation

Dit schattige terracotta voederstation vul je met een vetbol en hang je in je tuin. Zo kun je heerlijk genieten van de mezen & mussen die komen smikkelen in jouw tuintje.

De terracotta pot beschilder je met de edding acrylverf markers en voor effect gebruik je de 3d double liners van edding. En weetje wat nou zo tof is?

Deze potjes kun jij samen met edding maken tijdens de gratis KreaDoe workshop! Onder begeleiding van niemand minder dan Nicolette Kempers. En alsof de gratis workshop niet al een cadeautje is…De pot en vetbol krijg je er van edding óók nog eens bij…Helemaal voor niets!

Goed om te weten: je kunt je voor deze workshop alleen tijdens de beurs inschrijven door een goodiebag op te halen bij de edding stand (08.E035). Elke 15 minuten is er een plekje vrij aan de workshoptafel. Maar OP = OP, dus wees er op tijd bij!


Zien wij jou op de KreaDoe?