Iris Frederix

Iris Frederix

Ook wij staan op KreaDoe met een prachtige stand met verkoop en workshopruimte. In onze verkoopruimte zal je een grote keuze aan penselen verwachten. Vele merken zullen wij laten zien zodat je alles kan zien en voelen. da Vinci, Princeton, Winsor&Newton, Rembrandt, van Gogh, Panart en Iris Frederix penselen zullen allemaal getoond worden. Wij hebben een speciale hoek met Iris Divina Frederix producten en een kast vol met Cobraverf sets.

Ook hebben wij o.a. een groot aantal aquarel blokken, canvas doeken en penselen kistjes van Curver en nog veel meer.

Iris Frederix zal op zondag 10 april 11:30 uur acte de presence geven met een interview in de huiskamer stage en daarna bij haar hoek in onze stand een signeersessie houden. Kom je ook?

In onze workshop ruimte kan je heel veel leuke dingen doen: vrijdag zal Haike Bes les geven aan mensen die iets leuks willen schilderen. Haike zal je bijstaan en jou opweg helpen een mooie creatie te maken. Wij verzorgen de producten als verf, penselen en het doekje, en als je het hebt afgerond mag je het doekje mee naar huis nemen.

Zaterdag en zondag staat Andreaa van @andrawsart jou bij terwijl jij een prachtige lente tekening maakt. Andreea heeft leuke voorbeelden mee zoals bloemen en paas schilderingen. Dit zal jij gaan maken op speciaal aquarel papier. Andreea staat klaar om ook jou op weg te helpen naar een prachtig kunstwerk. Voor 15 euro kan je heel de dag aanschuiven.

Als je hier betaald en een tijd en datum doorgeeft via mail dan kunt u op dat tijdstip sowieso aanschuiven. Omdat sommige mensen aan verschillende workshops meedoen willen we toch die optie geven. Voor de andere geldt: Doorlopend aanschuiven als er plek is.

EXPOSANT →