Karin Bloemen

Karin Bloemen

Iedereen houdt van Haken à la Bloemen

Kom naar het KreaDoe Lentefestival! Op zaterdag 9 april wordt Karin geïnterviewd door Hans in de huiskamer om 15.15 – 15.30 uur en kun jij al jouw vragen aan haar stellen.

Iedereen houdt van Haken à la Bloemen

Na het enorme succes van haar eerste haakboek, Haken à la Bloemen – Squares and colors van Karin Bloemen, heeft La Bloemen de draad weer opgepakt en komt ze nu met dé inspiratiegids voor fans van de granny square, wederom in haar eigenzinnige stijl. Met een groot aanbod aan ontwerpen, ingedeeld op thema, gaat er een creatieve wereld voor je open. Laat je inspireren, maak de kleine projecten in dit boek, pas de granny’s toe op de werkstukken uit Haken à la Bloemen – Squares and colors óf gebruik ze als startpunt voor je eigen ontwerpen.  Haken à la Bloemen: inspiratieboek verschijnt 21 juni 2022.

Karin Bloemen is naast cabaretière, zangeres en actrice ook een fanatieke haakster. Ze draagt haar kleurrijke haakcreaties overal, en haar mooie eigengemaakte omslagdoeken en warme dekens zijn erg geliefd onder collega-artiesten. Volg Karin Bloemen op Instagram om op de hoogte te blijven van haar (haak)avonturen.

EXPOSANT →